Βήμα-βήμα: Πώς θα φτιάξετε τα τέλεια φρύδια

Η διάσημη makeup artist Charlotte Tilbury δείχνει τον τρόπο

«Οι περισσότερες υποτιμούμε τα φρύδια όμως είναι πολύ σημαντικά. Από τη στιγμή που θα τελειοποιήσετε το σχήμα τους μπορείτε να "χτίσετε" το υπόλοιπο πρόσωπο», λέει η Charlotte Tilbury, η οποία στο video δείχνει ακριβώς πώς θα φτάσετε στο στόχο σας.


Ξεκινάει χτενίζοντας τα φρύδια προς τα πάνω και με το τσιμπιδάκι αφαιρεί τις τριχούλες στην κάτω πλευρά του τόξου, με φορά προς την κατεύθυνση που φυτρώνουν. «Προτιμώ τα φρύδια να είναι πιο γεμάτα- τα λεπτά προσθέτουν χρόνια και σκληραίνουν το πρόσωπο», λέει η Charlotte και εξηγεί πώς ακριβώς θα βρείτε το σημείο όπου θα πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει το τόξο των φρυδιών (άλλη μια "παγίδα" που πέφτουμε συχνά όταν φτιάχνουμε μόνες μας τα φρύδια μας).


«Πάντα να χρησιμοποιείτε μολύβι ένα τόνο πιο ανοιχτόχρωμο από τα φρύδια σας», συμβουλεύει και δείχνει πώς να τα γεμίσετε με μικρές κοφτές κινήσεις προς τα πάνω και έξω. Στη συνέχεια φιξάρει τις τριχούλες με ένα διάφανο τζελ για τα φρύδια και για να δημιουργήσει ένα διακριτικό εφέ lifting, χρησιμοποιεί το ειδικό μολύβι της Anastasia ακριβώς κάτω από την κορυφή του τόξου.



Διαβάστε ακόμα:

5 tips μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερη

Κάντο όπως η Keira Knightley

Αντιγράψτε το look: το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow