Behind the scenes με τη Laetitia Casta και τον Mario Testino

Στα γυρίσματα του short film για τα αρώματα Pour Femme και Pour Homme των Dolce&Gabbana

«To concept προέκυψε από τις προηγούμενες καμπάνιες. Οι Dolce&Gabbana έχουν αυτή την κλασική σειρά αρωμάτων που υπάρχει εδώ και χρόνια. Έψαξα και ανακάλυψα ποια είναι η ουσία αυτών των αρωμάτων, η οποία ουσιαστικά βασίζεται στο DNA του οίκου,» λέει στο video ο Mario Testino, ο οποίος σκηνοθέτησε το νέο διαφημιστικό των διαχρονικών αρωμάτων Pour Femme και Pour Homme.

«Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία με τους Dolce&Gabbana. Αγαπώ τη δουλειά τους, τη γυναίκα Dolce&Gabbana, και ήθελα να δουλέψω μαζί τους» είπε η Laetitia Casta που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια μαζί με τον Noah Mills, ο οποίος δήλωσε: «Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική δουλειά που έχω κάνει με τους Dolce&Gabbana. Ο άντρας που προτείνει ο οίκος έχει στυλ, είναι γοητευτικός αλλά και ανεπιτήδευτος».


«Η ιστορία ξεκινάει με έναν γάμο, βλέπουμε να έχει μαζευτεί όλη η οικογένεια, σε ένα χωριό, σύμφωνα με την παράδοση. Όταν όλοι αρχίζουν να χορεύουν εκείνη αποφασίζει να φύγει από τον γάμο, με έναν πολύ διακριτικό τρόπο, για να συναντήσει κάποιον» εξηγεί ο Mario Testino. Τη συνέχεια δεν θα σας την αποκαλύψουμε εδω- σας αφήνουμε να την απολαύσετε σε αυτό το όμορφο backstage video.



Διαβάστε ακόμα

Laetitia Casta: η νέα μούσα των Dolce & Gabbana

Uncut & hot!

Η Scarlett ντύνεται με φως