Marc Jacobs-Sofia Coppola: Τι project ετοίμασαν οι δυο φίλοι;

Μια συνεργασία που θέλεις να... ξαναδείς! 

«Η Sofia είναι πολύ καλή φίλη μου για πολλά πολλά χρόνια. Την λατρεύω ως άνθρωπο και έχουμε κάνει πολλά μικρά projects μαζί όλο αυτό το διάστημα. Ήταν μοντέλο σε διαφημίσεις μας. Αγαπώ το όραμα και τη φωνή της», είπε ο Marc Jacobs σε πρόσφατη συνέντευξή του στο USA Today, με αφορμή το νέο project τους.

Η Sofia Coppola βρέθηκε πίσω από την κάμερα και σκηνοθέτησε το νέο διαφημιστικό spot για το άρωμα Daisy του διάσημου σχεδιαστή, που μόλις βγήκε στον αέρα. «Ήταν χαρά μου να γυρίσω αυτό το διαφημιστικό για κείνον γιατί έχουμε παρεμφερές γούστο, και νομίζω πως ξέρω τι θα του άρεσε» είπε η Coppola. "Ένας λόγος παραπάνω να θέλω να κάνω καλή δουλειά, γιατί προοριζόταν για τον φίλο μου", συμπλήρωσε. Μάλιστα τόσο πολύ την εμπιστεύεται ο Marc Jacobs που δεν πήγε καν στα γυρίσματα του διαφημιστικού!

bottle

Το Daisy είναι ένα άρωμα δροσερό, θηλυκό και παιχνιδιάρικα αθώο. Βιολέτα, άγρια φράουλα, κόκκινο γκρέιπφρουτ,γαρδένια, γιασεμί, musk και βανίλια, συνθέτουν ένα ελιξίριο εκλεπτυσμένο αλλά όχι σοβαροφανές, φωτεινό και σαγηνευτικό, αλλά ταυτόχρονα ήρεμο και χαλαρό. Κάθε μία από αυτές τις πλευρές του χαρακτήρα του τις αποτυπώνει τέλεια η Sofia Coppola στο spot, με ένα concept απλό, εύστοχο αλλά καθόλου φλύαρο.

Κάντε κλικ στο video και δείτε το με τα μάτια σας!