Οι Viktor&Rolf έχουν καλά νέα!

΄Ενα πρωτότυπο short film πάνω στο Flowerbomb! 

"Το Flowerbomb θα σας ξαφνιάσει" δήλωναν οι Viktor&Rolf στο λανσάρισμα του αρώματος το 2005. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια, το Flowerbomb είναι περισσότερο από ποτέ ένα αντίδοτο στην πραγματικότητα: μία έκρηξη λουλουδιών, μία αφθονία λουλουδιών που μεταμορφώνουν το αρνητικό σε θετικό.

Για να γιορτάσουν το Flowerbomb, το εμβληματικό τους άρωμα, οι σχεδιαστές Viktor&Rolf παρουσιάζουν μία ταινία μικρού μήκους με τίτλο: Breaking Good News.

Με μία πραγματικά διαφορετική αισθητικά και χιουμοριστική άποψη, η ταινία είναι μία πρωτότυπη σύλληψη που δείχνει πως η φαντασία των Viktor&Rolf μπορεί να αναπαραστήσει τη ζωή. Το Flowerbomb έχει τη δυνατότητα να την κάνει πιο όμορφη και μας βοηθά να έχουμε μία πολύ πιο θετική ματιά.

"Το Flowerbomb είναι το μωρό μας και είμαστε πολύ περήφανοι που έχει τέτοιο αντίκτυπο στις ζωές των γυναικών. Με αυτή την ταινία θέλουμε να οπτικοποιήσουμε πως θα ήταν εάν το Flowerbomb μπορούσε πραγματικά να εκραγεί και να δημιουργήσει ομορφιά. Τι φανταστικό νέο θα ήταν! Η απόλυτη επανάσταση! " λένε οι διάσημοι σχεδιαστές.

Προϊόν των δύο φίλων τους, καλλιτεχνών Lernert & Sander, η ταινία Breaking Good News αποκαλύπτεται στο νέο επίσημο site των Viktor&Rolf και στα social media- απολαύστε τη!