Δείτε το short film της Rihanna για το νέο της άρωμα!

Το Rogue ήρθε στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Sephora

Για την Rihanna το Rogue ήταν ένα στοίχημα: πώς θα μπορούσε να μεταφράσει σε ένα αρωμα αυτό που η ίδια είχε στο μυαλό της ως ένα ελιξίριο για όλες τις γυναίκες που ομως, πάνω στην επιδερμίδα της κάθε μιας μας θα μεταμορφωνόταν, αποκαλύπτοντας διαφορετικές πλευρές του.

Η αρωματοποιός Marypierre Julien εμπνεύστηκε από την star, τον αυθορμητισμό, την τόλμη, τον πληθωρικό χαρακτήρα της και δημιούργησε ένα άρωμα floral oriental, πραγματικά ξεχωριστό.

rogue

Στα πρώτα δευτερόλεπτα τη μύτη μας "αρπάζουν" νότες από λεμονανθό και κυκλάμινο, περγαμόντο και ροζ πιπέρι Κορσικής που καθω΄ς υποχωρούν δίνουν τη σκυτάλη στο γιασεμί, το τριαντάφυλλο και το Lily-of-the Valley. Δαμάσκηνο και νότες από δέρμα ισορροπούν το κοκτέιλ και το οδηγούν στο σανδαλόξυλο, το πατσουλί, το κεχριμπάρι, τη βανίλια και το musk που σφραγίζουν τη μοναδικότητα του αρώματος.

Η πολυσυζητημένη καμπάνια της Rihanna για το Rogue έχει πίσω από τον φακό τον Mario Sorrenti και πίσω από την κάμερα τον Mel Ottenberg. Δείτε το short film με πρωταγωνίστρια την star που ακόμα και σε black & white ο αισθησιασμός και η θηλυκότητά της "γράφουν" με μοναδικό τρόπο!

Το Rogue by Rihanna θα το βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.