Charlize Theron: Δείτε τη πιο λαμπερή από ποτέ για τον Dior!

Μόλις κυκλοφόρησε το short film για το νέο J'Adore!  

"Έχει μια μοναδική αύρα, μια ιδιαίτερη λάμψη. Η δύναμη και η αποφασιστικότητά της λάμπουν μέσα από την κάθε της κίνηση. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι παθιασμένη και ταυτόχρονα γαλήνια, ανθίζει και ακτινοβολεί". Έτσι περιγράφει ο οίκος Dior τη γυναίκα J'Adore και εύκολα καταλαβαίνουμε- ή απλά επιβεβαιώνουμε- γιατί η Charlize Theron είναι η ιδανική μούσα του αρώματος!

Πολύ σύντομα το θρυλικό J'Adore έρχεται σε νέα, "χρυσή" εκδοχή: το J'Adore L'Or είναι ένα πολύτιμο blend από τα πιο ευγενή εκχυλίσματα σπάνιων λουλουδιών- όμως κάντε λίγη υπομονή μέχρι το επόμενο post με περισσότερες λεπτομέρειες!

gown1

Η χρυσή τουαλέτα Dior που φοράει η Charlize στο video "The Future is Gold"

Προς το παρόν δείτε το tv spot "The Future is Gold", που μόλις κυκλοφόρησε με τη Charlize Theron πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ! Ο σκηνοθέτης, Jean-Baptiste Mondino, ξετυλίγει λίγο ακόμα την ιστορία του J'Adore- από την βουτιά στον υγρό χρυσό μέχρι τις Βερσαλίες, κάθε short film είναι μια σειρά από εικόνες δυνατές, που μένουν στη μνήμη. Αυτή τη φορά, η γυναίκα J'Adore ξέρει πως το μέλλον είναι στα χέρια της, πως με τη δύναμη και την αποφασιστικότητά της μπορεί να ζήσει όπως ονειρεύεται, και χωρίς δισταγμό σκαρφαλώνει προς την κορυφή, προς το φως.

Απλά συγκλονιστική η Charlize!