10 βιώσιμες εταιρείες παπουτσιών για εσένα που αγαπάς και σέβεσαι το περιβάλλον

Sabine Camhi
10 βιώσιμες εταιρείες παπουτσιών για εσένα που αγαπάς και σέβεσαι το περιβάλλον

Τι καλύτερο από τα «πράσινα» ψώνια;

Εάν ψάχνεις να αγοράσεις ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, αλλά θέλεις να κάνεις μια πιο σωστά μελετημένη αγορά, τότε εμείς σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά σε βιώσιμες μάρκες παπουτσιών. Ενώ μπορεί να νιώθουμε όλοι πως ο χαρακτηρισμός «βιωσιμότητα» έχει γίνει καραμέλα, λάβε υπόψη σου ότι ο όρος σημαίνει πολλά περισσότερα από την απλή εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών. Σημαίνει επίσης ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει τους εργαζομένους της με τρόπο ηθικά και επαγγελματικά σωστό και τους αποζημιώνει δίκαια.

Έχοντας αυτό κατά νου, μελέτησε τις 10 βιώσιμες μάρκες παπουτσιών παρακάτω, από αυτές που φυτεύουν ένα δέντρο για κάθε αγορά σε αυτές που προσλαμβάνουν τοπικούς τεχνίτες για να βοηθήσουν κοινότητες να ευδοκιμήσουν. Υπάρχουν πολλές εταιρείες παπουτσιών εκεί έξω που θέλουν να κάνουν κάτι καλό και παρουσιάζουν συνεχώς καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές, κάθε έτος που περνάει. Διότι, ανεξάρτητα από το πόσο βιώσιμη μπορεί να φαίνεται μια εταιρεία, μπορεί πάντα να βρει τρόπους για να βελτιώσει τις μεθόδους της.

Επένδυσε, λοιπόν, σε ένα από τα παρακάτω διαχρονικά κομμάτια τα οποία διαθέτουν την ίδια στιγμή τόσουψηλή αισθητική όσο και οικολογική συνείδηση.

Δες επίσης: Ποιο μεγάλο economy brand βγήκε ξαφνικά από πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου;