Οκτώ βιώσιμες μάρκες με μαγιό για ένα κομψό και eco-friendly καλοκαίρι

Sabine Camhi
Οκτώ βιώσιμες μάρκες με μαγιό για ένα κομψό και eco-friendly καλοκαίρι

Αυτόν τον μήνα ετοιμάσου για οικολογικές «βουτιές» με αυτά τα sustainable μαγιό!

Με το καλοκαίρι του 2021 να απέχει μόλις μια ανάσα, έφτασε η ιδανική στιγμή για να αρχίσεις να αναζητάς τα απόλυτα fashion items που θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα σου. Μπορεί και φέτος η οργάνωση των διακοπών να είναι ακόμα «στον αέρα» αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να ανανεώσουμε τη συλλογή των μαγιό μας.

Όπως και όλα τα υπόλοιπα ρούχα μας, έτσι και τα μαγιό πρέπει να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και αυτοπεποίθηση – και σίγουρα δεν βλάπτει αν είναι και βιώσιμα. Τα μαγιό κατασκευάζονται συχνά από υλικά όπως ο πολυεστέρας, το σπάντεξ και το νάιλον που είναι μη βιοδιασπώμενα και αποβάλλουν ίνες. Δυστυχώς, αυτές οι μικροΐνες καταλήγουν στους ωκεανούς, βλάπτοντας τη θαλάσσια ζωή και προστίθενται στις ήδη τεράστιες ποσότητες πλαστικού που βρίσκονται στα νερά.

Αντ' αυτού, αυτόν τον μήνα, επίλεξε ένα βιώσιμο μαγιό που θα προστατέψει τον πλανήτη μας. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός βιώσιμων brands που επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στη δημιουργία μαγιό κατασκευασμένων από ανακυκλωμένα, φυσικά και «ηθικά» υλικά και που είναι εξίσου stylish με τα υπόλοιπα ολόσωμα ή bikinis που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Για να σε βοηθήσουμε να προετοιμαστείς για ένα eco-friendly καλοκαίρι, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει 8 βιώσιμα brands που νοιάζονται για σένα αλλά και τον πλανήτη μας.

Δες επίσης: Pop stars βγάζουν τα κοστούμια τους σε δημοπρασία και «κάνουν το καλό» με μουσική υπόκρουση

DPG Network