Ονειρεμένα! 6 eco-friendly σπίτια προς πώληση (photos)

Μαρία Ροδίτη
Ονειρεμένα! 6 eco-friendly σπίτια προς πώληση (photos)

Θα μαγευτείς από την ομορφιά τους και όχι μόνο!

Μήπως βρίσκεσαι σε αναζήτηση σπιτιού; Σκέφτεσαι να μετακομίσεις; Αν έχεις μπει σε αυτήν τη διαδικασία, σίγουρα θα έχεις κατά νου τι χώρους θέλεις να έχει το νέο σου σπίτι, σε ποια περιοχή σε βολεύει να βρίσκεται και πώς θα είναι η διακόσμησή του.

Το να είναι eco-friendly το σπίτι σου το έβαλες κατά νου, όμως; Ξέρεις… Είναι πολύ σημαντικό να είναι οικολογικό ακόμα και το μέρος όπου ζεις. Να μην έχει αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον το σπίτι στο οποίο κατοικείς και περνάς μεγάλο μέρος της ημέρας και της ζωής σου.

https://www.instagram.com/p/CPnFeHHsH-w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι σημαίνει οικολογικό σπίτι

Αν θέλεις, λοιπόν, να βρεις και να ζήσεις σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι, τότε πρέπει να εντοπίσεις έναν χώρο που να είναι κατασκευασμένος με υλικά και τεχνολογία, που να μειώνουν τόσο την αποβολή βλαβερών αερίων προς το περιβάλλον όσο και τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού.

Αυτό σημαίνει ότι στο οικολογικό σπίτι σου θα κυριαρχούν υλικά όπως το γυαλί, το οποίο αποτρέπει την απώλεια θερμότητας, ανεμογεννήτριες, ακόμα και ένα υπέροχο μποστάνι με όλα τα λαχανικά που χρειάζεσαι στη διατροφή σου.

Μην ξεχάσεις να κάνεις eco-friendly το γραφείο σου. Δες εδώ πώς!



Τα οφέλη μιας eco-friendly κατοικίας

Μια eco-friendly κατοικία δεν επηρεάζει θετικά μόνο το περιβάλλον. Επηρεάζει θετικά και την τσέπη σου και την υγεία σου. Το ήξερες αυτό;

Για να καταλάβεις καλύτερα, ένα οικολογικό σπίτι έχει ελάχιστο κόστος συντήρησης μιας και σε αυτό έχουν προστεθεί ηλεκτρικές συσκευές χαμηλότερης κατανάλωσης και οικολογικές λάμπες, που καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με ένα συμβατικό σπίτι.

Κι αν θέλεις να πάρεις έμπνευση για το δικό σου σπίτι και για το πώς μπορείς να το μεταμορφώσεις σε έναν οικολογικό παράδεισο μέσα στον οποίο θα χαίρεσαι να ζεις, τα έξι σπίτια, που θα βρεις στην gallery, είναι για εσένα. Άσε που είναι και προς πώληση, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει... να μετακομίσεις στην Αγγλία! Γιατί εκεί βρίσκονται. Στην αγγλική εξοχή!

Αν είναι εντός του budget σου, να η τέλεια ιδέα για μια νέα αρχή γενικότερα στη ζωή σου! Αν όχι, μην αγχώνεσαι. Πάρε ιδέες απλά από την κατασκευή τους και φτιάξε εδώ το σπίτι των ονείρων σου σε ένα οικολογικό πλαίσιο. Κι ας είναι μέσα σε λιγότερα τετραγωνικά από τα ονειρεμένα σπίτια που θα δεις στην gallery.