7 celebrities που έχουν υιοθετήσει eco friendly συνήθειες

Μαρία Ροδίτη
7 celebrities που έχουν υιοθετήσει eco friendly συνήθειες

Οι stars ακολουθούν μια πιο «πράσινη» ζωή συμβάλλοντας στη διάσωση του πλανήτη.

Το ακούς και το διαβάζεις συνέχεια! Ο πλανήτης τα τελευταία χρόνια περνά δύσκολα, κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ από τη δραστηριότητα του ανθρώπου κι εμείς με τη σειρά μας έχουμε χρέος να τον σώσουμε. Να ενδιαφερθούμε γι’ αυτόν, ώστε να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές όπως πρέπει.

Οι celebrities αυτού του κόσμου, πάντως, ήδη έχουν κάνει τις κινήσεις και τις προσπάθειές τους για να δώσουν το έναυσμα και σε εμάς να ακολουθήσουμε πιο eco-friendly συνήθειες.

Άλλαξε ζωή για το καλό του πλανήτη και το δικό σου- 20 tips

Ο πλανήτης αλλάζει καθημερινά

Σύμφωνα με έρευνα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος, ο πλανήτης αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις όσον αφορά το περιβάλλον και το κλίμα του, οι οποίες συνολικά απειλούν την ευημερία μας.

Διάβασε την έρευνα εδώ!

Η στάθμη των ωκεανών ανεβαίνει, οι καύσωνες αυξάνονται, χιλιάδες ζώα του βυθού πεθαίνουν καθημερινά λόγω των πλαστικών που καταλήγουν από την παραλία στη θάλασσα, οι επικονιστές (aka μέλισσες και οι πεταλούδες), που είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία μας, μειώνονται δραματικά εξαιτίας της ευρείας χρήσης των φυτοφαρμάκων. Όλα αλλάζουν, εν ολίγοις, και ο πλανήτης περνά δύσκολα.

https://www.instagram.com/p/CLpgW_GhibF

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε δράση. Κι εσύ δεν θες, άλλωστε, έναν καλύτερο πλανήτη για το μέλλον σου;

Οι celebrities αρωγοί στην προστασία του περιβάλλοντος

Οι stars του Hollywood, εδώ και δεκαετίες, έχουν δείξει πως είναι alert και πως κάνουν ό,τι μπορούν για να συμβάλουν στη διάσωση του πλανήτη.



Άλλοι έχουν φτιάξει τα δικά τους, eco friendly brands, άλλοι έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε έναν οικολογικό παράδεισο κι άλλοι έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν μια διαφορετική διατροφή, πιο φιλική προς το περιβάλλον. Και κάπως έτσι έχουν εμπνεύσει κι άλλο κόσμο να ακολουθήσει τον δικό τους δρόμο.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τους επτά celebrities που ζουν με έναν πιο οικολογικό τρόπο και εδώ και χρόνια ακολουθούν eco-friendly πρακτικές στη ζωή τους. Ανακάλυψέ τους και- γιατί όχι;- ακολούθησε τα tips τους!