Ήξερες πως φροντίζοντας την ΑΥΡΑ σου, δίνεις και μία «ανάσα» στον πλανήτη;

Ήξερες πως φροντίζοντας την ΑΥΡΑ σου, δίνεις και μία «ανάσα» στον πλανήτη;

Μετατρέποντας μία πράξη φροντίδας σε μία μικρή αλλαγή με σπουδαίο αντίκτυπο.

H καθεμιά από εμάς περιβάλλεται από μία μοναδική αύρα, από ένα αόρατο πεδίο ενέργειας που την «αγκαλιάζει». Όχι, δεν μπορείς να το διακρίνεις με «γυμνό» μάτι, όπως δεν είσαι σε θέση να διακρίνεις και τη δική σου αύρα. Ωστόσο, ξέρεις καλά πως μπορείς να την ενδυναμώσεις, να τη φροντίσεις και να την προστατεύσεις. Το ξέρεις διότι αυτό κάνεις και θα συνεχίσεις να κάνεις ξανά και ξανά καθημερινά, μέσα από απλές πράξεις, οι οποίες σε βοηθούν να είσαι υγιής, σε ισορροπία και συγχρόνως, να δίνεις μία «ανάσα» στον πλανήτη.

Βλέπεις, όλες εκείνες τις φορές που δεν αμελείς την ενυδάτωσή σου, που σου ετοιμάζεις γεύματα τα οποία συμβαδίζουν με έναν sustainable και ωφέλιμο τρόπο ζωής, όχι μόνο φροντίζεις την αύρα σου, κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου, αλλά συμμετέχεις και σε μία ελπιδοφόρα, παγκόσμια προσπάθεια για ένα «πράσινο» μέλλον. Διότι αν όσοι φροντίζουμε καθημερινά την αύρα μας, ενώναμε τις δυνάμεις μας και για την αύρα του πλανήτη, όχι μόνο θα επιφέραμε μία μικρή αλλαγή με θετικό αντίκτυπο, αλλά θα στοχεύαμε έμπρακτα και σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Ναι, μοιάζει να είναι ένας αρκετά φιλόδοξος στόχος όμως, έχοντας για «σύμμαχό» μας σε αυτήν την προσπάθεια το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Μπορούμε να ελπίζουμε ότι χάρη στο νέο, μη αποσπώμενο καπάκι της συσκευασίας του, θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε την αύρα μας, μειώνοντας το οικολογικό μας αποτύπωμα και προστατεύοντας την αύρα του πλανήτη.

Μετατρέποντας μία πράξη φροντίδας σε μία μικρή αλλαγή με σπουδαίο αντίκτυπο

Αρχικά, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Δημοφιλείς όροι όπως η κυκλική οικονομία και η βιώσιμη ανάπτυξη ακούγονται σε όλους μας κάπως «ξύλινοι» και απρόσωποι, ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να εξοικειωθούμε μαζί τους, να τους αφομοιώσουμε και να τους μετατρέψουμε σε αναπόσπαστα μέρη της καθημερινότητά μας, αποσκοπώντας σε έναν πλανήτη με καλύτερη αύρα.

Για παράδειγμα, έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε έμπρακτα, τι σημαίνει κυκλική οικονομία, αγοράζοντας ένα μπουκάλι Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Το συγκεκριμένο μπουκάλι δεν ξεχωρίζει μόνο επειδή μας προσφέρει κάθε στιγμή μία μοναδική εμπειρία κατανάλωσης και ενυδάτωσης από 100% φυσικό μεταλλικό νερό που έρχεται απευθείας από την «καρδιά» των Αχαϊκών Βουνών. Κυρίως, ξεχωρίζει και αξίζει να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου, διότι χάρη στο μη αποσπώμενο καπάκι του, το οποίο παραμένει σταθερά προσαρτημένο στο δαχτυλίδι ασφαλείας που υπάρχει στο στόμιο, σου δίνει τη δυνατότητα να το ξανακλείσεις και να πετάξεις ολόκληρη τη συσκευασία, εύκολα, γρήγορα και με τον σωστό τρόπο, δηλαδή σε έναν κάδο ανακύκλωσης.

Έτσι, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ σε παρακινεί να μετατρέψεις μία τόσο απλή πράξη, όπως η ενυδάτωσή σου, σε μία μικρή αλλαγή, σε μία ουσιαστική πράξη φροντίδας προς το περιβάλλον. Μάλιστα, να ξέρεις πως η αλλαγή αυτή εναρμονίζεται πλήρως και με τις προσπάθειες της Coca-Cola Τρία Έψιλον για περιορισμό των πλαστικών απορριμμάτων, ενώ συμβάλλει ώστε περισσότερα από 283 εκατομμύρια καπάκια να συλλεχθούν και να ανακυκλωθούν.

p1.jpg

Τι λες, λοιπόν; Μήπως από εδώ και πέρα δεν πρέπει να μένει κάποιο καπάκι μόνο του, αλλά να καταλήγει μαζί με το πλαστικό μπουκάλι σε ένα sustainable «ταξίδι» κυκλικής οικονομίας, το οποίο επιτρέπει στον πλανήτη να «ανασάνει»; Αν συμφωνείς, τότε συνέχισε να φροντίζεις την αύρα σου, απολαμβάνοντας την αναζωογόνηση και τα πολλαπλά οφέλη που σου προσφέρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Κι όμως, τόσο απλά, κρατώντας για πάντα το καπάκι μαζί με το μπουκάλι, έχεις τη δυνατότητα να φροντίσεις εσένα και συγχρόνως να συμμετέχεις σε μία προσπάθεια που αποσκοπεί στο κοινό καλό, την προστασία του μεγάλου «σπιτιού» που μας φιλοξενεί όλους.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως από τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς, η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει ξεκινήσει να υιοθετεί τα νέα μη αποσπώμενα πλαστικά καπάκια στις συσκευασίες των προϊόντων της, ενώ μέσα στο 2023 η αλλαγή αυτή θα υλοποιηθεί σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της. Έτσι, εφαρμόζει ήδη την Ευρωπαϊκή Οδηγία και τη σχετική ελληνική νομοθεσία αρκετά νωρίτερα, από το 2024 που προβλέπεται.

Μάλιστα, τα νέα, μη αποσπώμενα καπάκια της Coca-Cola Τρία Έψιλον συμβάλλουν ενεργά στην ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας, η οποία στοχεύει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους. Με την αλλαγή αυτή, αλλά και με τη δέσμευσή της για συλλογή και ανακύκλωση κάθε συσκευασίας η οποία διατίθεται στην αγορά μέχρι το 2030, καθώς και με τον στόχο που έχει θέσει για επίτευξη ουδέτερου ανθρακικού αποτυπώματος σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της μέχρι το 2040, η εταιρεία θέτει τη φροντίδα του οικοσυστήματος σε πρώτο πλάνο, για ακόμα μία φορά. Και φυσικά, εμείς αξίζει να την ακολουθήσουμε!