Η sleepwear συλλογή της Robin Wright που αγαπούν οι stars του Χόλυγουντ κρύβει μέσα της ένα μεγαλείο

Η sleepwear συλλογή της Robin Wright που αγαπούν οι stars του Χόλυγουντ κρύβει μέσα της ένα μεγαλείο

Η διάσημη ηθοποιός έχει κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα που γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

«Μου αρέσει να απολαμβάνω το κρεβάτι μου», είχε δηλώσει η Robin Wright σε συνέντευξή της πριν από μερικούς μήνες Αφορμή γι' αυτή τη δήλωση στάθηκε η νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα που -όπως φαίνεται- έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρη την Αμερική.

«Ω ναι, είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το cocooning», λέει η ηθοποιός και μοιράζεται με την συνέταιρό της και σχεδιάστρια της συλλογής, Karen Fowler, τη χαρά της επιτυχίας. Όλα ξεκίνησαν από την αμοιβαία αγάπη που είχαν και οι δύο φίλες για τις πιτζάμες, και τα άνετα ρούχα που μπορούσαν να φορέσουν μέσα στο σπίτι. Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα του brand «Pour Les Femmes», μια ετικέτα που έχει σαν στόχο να τελειοποιήσει τις λεπτές σε υφή και απαλότητα, βαμβακερές πιτζάμες, δίνοντας έμφαση στην κομψότητα και την άνεση.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής παράγονται στο Κονγκό, από γυναίκες survivors που έχουν υποστεί βία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ασχοληθούν με το εμπόριο και να προσφέρουν με την εργασία τους μια καλύτερη ποιότητα ζωής τόσο στις ίδιες όσο και στις οικογένειές τους. Όταν η Wright έμαθε για τους αγώνες πολλών γυναικών στην περιοχή μέσω του προγράμματος Enough Project στην Ουάσιγκτον, πέταξε αμέσως για το Κονγκό. «Ήμουν απλά σοκαρισμένη», εκμυστηρεύθηκε η ηθοποιός.

«Θέλησα τόσο πολύ να πάω να γνωρίσω από κοντά τα θύματα αυτά, αυτές τις γυναίκες, και να δω πώς μπορούμε να τις βοηθήσουμε. Το εμπόδιο είναι τεράστιο, επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν την πολυτέλεια της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο (έστω και μέσω τηλεφώνου). Υπάρχει τρομερή φρικαλεότητα μέσα στα όσα συμβαίνουν στις γυναίκες σε αυτήν τη χώρα», είπε με παράπονο.

Με την επιστροφή της στις ΗΠΑ, η έναρξη του Pour Les Femmes ήταν άμεση. Με τη βοήθεια της Fowler, η μάρκα κυκλοφόρησε με πέντε items και τώρα έχουν γίνει δεκάδες. Για τις πρώτες 30 ημέρες, δώρισαν όλα τα χρήματα στη Action Kivu και τη Synergie Des Fennes. Η ιστορία - και το όνομα της Wright - προσέλκυσε φήμη, και οι ηλεκτρονικοί παραλήπτες, συμπεριλαμβανομένων των Matchesfashion.com και Net-a-porter.com, αναζητούσαν προσεκτικές μάρκες για να εντάξουν στα e-shops τους.


https://www.instagram.com/p/CGYVP4UF-dX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα 5 κομμάτια της αρχικής συλλογής έχουν υπερδιπλασιαστεί και η μάρκα έχει επεκταθεί σε μια συλλογή από πολυπόθητα δαντελωτά, λινά και μεταξωτά νυχτικά, αλλά η αποστολή «της προσφοράς» που διέπει την μάρκα βρίσκεται ακόμα στο επίκεντρο της εταιρείας. «Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που έχουν ανάγκη στην Αφρική», λέει η Wright. «Στη διάρκεια της ζωής μας, δεν πρόκειται ποτέ να πούμε "εντάξει όλα καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα», συμπληρώνει.

Τη συλλογή της Robin Wright έχουν λατρέψει και πολλές stars του Χόλυγουντ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Jennifer Aniston όταν ετοιμαζόταν για τα Oscars, φορώντας μια υπέροχη και αέρινη πιτζάμα από τη συλλογή της Wright.


https://www.instagram.com/p/CFcwhc7ns3-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες την εκπληκτική sleepwear συλλογή της Robin Wright στη gallery που ακολουθεί: