Kate Winslet: Δεν άφησε σκηνοθέτη να ρετουσάρει την κοιλιά της σε ερωτική σκηνή!

Sabine Camhi
Kate Winslet: Δεν άφησε σκηνοθέτη να ρετουσάρει την κοιλιά της σε ερωτική σκηνή!

Ήθελε να δείξει την ομορφιά μιας γυναίκας της ηλικίας της χωρίς ρετούς!

Είναι κάποιες φορές που ο λαμπερός και ωραιοποιημένος κόσμος του Hollywood ταράζεται, από την πυγμή, τη δύναμη και την ομορφιά των λέξεων, τόσο πολύ που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Μια κίνηση, ένα νεύμα, μια πρόταση που σε κάνει να σταματήσεις λίγο ό τι κάνεις και να σκεφτείς.

Η ηρωίδα μας σήμερα είναι το κορίτσι του Τιτανικού που μεγάλωσε και μπορεί να χτυπά το χέρι του στο τραπέζι διεκδικώντας το δικαίωμα να αγαπάει το σώμα της όπως είναι.

kate winslet age3 copy

Με ενθουσιασμό και πλατύ χαμόγελο χειροκροτούμε την υπέροχη Kate Winslet η οποία μόλις αποκάλυψε πως έδωσε μεγάλο αγώνα για να κρατήσει αρετουσάριστη μια μη κολακευτική ερωτική σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της Guy Pearce στην σειρά Mare of Easttown, η οποία έδειχνε ένα μέρος της κοιλιάς της.

Προκειμένου να απεικονίσει ρεαλιστικά μια γυναίκα μέσης ηλικίας στην νέα limited σειρά του HBO, η οσκαρική ηθοποιός επέμενε πως έπρεπε να φανεί το σώμα της όπως πραγματικά είναι. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο χαρακτήρας της είναι «μια πλήρως λειτουργική γυναίκα με τα ψεγάδια της, με ένα σώμα και πρόσωπο που κινείται με τέτοιο τρόπο που ταιριάζει στην ηλικία της».



Αυτό το attitude μας εμπνέει!

«Νομίζω έχουμε χάσει πολλά από αυτή την τακτική», είπε για την έλλειψη αφιλτράριστων και ρεαλιστικών γυναικείων σωμάτων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στους New York Times.

Παρόλο που αναγνωρίζει πως η όχι και τόσο...αψεγάδιαστη εμφάνισή στην σειρά μπορεί να σοκάρει ορισμένους θεατές, είπε ότι απέρριψε την πρόταση του σκηνοθέτη, Craig Zobel, να αφαιρέσει στην τεχνική επεξεργασία της επίμαχης σκηνής ένα σημείο που φαίνεται η κοιλιά της "κάπως στρουμπουλή".

«Μην τολμήσεις», θυμάται να λέει στον σκηνοθέτη.


https://www.instagram.com/p/COv5iUWFyx0

Επιπλέον, επέστρεψε την αφίσα, που είχε ετοιμαστεί για την προώθηση της σειράς, δύο φορές ως απαράδεκτη «επειδή ήταν πολύ επεξεργασμένη»!

«Ξέρω πολύ καλά πόσες γραμμές έχω στα μάτια μου», είπε η Winslet εμφανώς εκνευρισμένη για το photoshop που υπέστη η εικόνα της.

kate winslet age2

Η πολυβραβευένη ηθοποιός, η οποία γίνεται 46 σε τέσσερις μήνες, σημείωσε επίσης ότι «οι μέρες που κάνω γυμνό στον κινηματογράφο τελειώνουν. Δεν νιώθω τόσο άνετα να το κάνω πια. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Απλά έρχεται κάποια στιγμή που ο κόσμος θα πει ‘α, πάλι το κάνει’».


https://www.instagram.com/p/CM4ti5BFeli

Ps.

Η σειρά ακολουθεί την ντετέκτιβ Mare Sheehan που ερευνά τη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού, με πρωταγωνιστές επίσης τη Julianne Nicholson, τον Jean Smart και την Angourie Rice.