Πώς θα γίνεις έμπνευση για μια γυναίκα δίπλα σου και πώς θα βρεις εσύ έμπνευση να δημιουργήσεις!

POWER TO INSPIRE • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 06

Γίνε έμπνευση για μια γυναίκα δίπλα σου και… εμπνεύσου!

00.00/22:57

Ιστορίες, συζητήσεις και facts που εμπνέουν τη γυναίκα σήμερα από τη διευθύντρια του Queen.gr, Κατερίνα Ιωακείμ. Success stories με στόχο την ενδυνάμωση, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανανέωση των φιλοδοξιών μας. Think big, girl!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google
Κατερίνα Ιωακείμ

H Αναστασία Ψωμιάδη, μία γυναίκα δυναμική, που πιστεύει στο networking, στο community και τη συσπείρωση των γυναικών κάτω από τον ίδιο επαγγελματικό στόχο, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς η καθεμία από εμάς, μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες γύρω μας! Και πώς αυτό θα βοηθήσει ουσιαστικά εμάς τις ίδιες να κατακτήσουμε τους δικούς μας στόχους.

  

Ιστορίες, συζητήσεις και facts που εμπνέουν τη γυναίκα σήμερα! Success stories με στόχο την ενδυνάμωση, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανανέωση των φιλοδοξιών μας. Think big, girl! Είναι το Power to Inspire podcast της εβδομάδας σου και σήμερα μια υπέροχη γυναίκα που δεν σταματά ποτέ να σχεδιάζει, να οργανώνει και να οργανώνεται θα γίνει η έμπνευσή μας ώστε να μη μας λείπουν ποτέ οι πηγές χαράς και δημιουργίας.

Η Αναστασία Ψωμιάδη, είναι μία από τις πρώτες γυναίκες που επαναπροσδιόρισαν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Ελλάδα, επιχειρηματίας η ίδια και επικεφαλής του Womanitee που έχει στόχο την ενδυνάμωση και υποστήριξη των γυναικών που επιχειρούν ή ονειρεύονται να επιχειρήσουν στη μεγάλη πόλη, στην περιφέρεια, στη μεγάλη κοινότητα ή στον μικρό αλλά τόσο σημαντικό κόσμο της γειτονιάς τους.

Νομίζεις ότι από μια τόσο έμπειρη γυναίκα του επιχειρείν θα ακούσεις βαρετά μπλα μπλα, με αριθμούς, νούμερα και υπολογισμούς; Θα εκπλαγείς!



Αυτό το Podcast ακούγεται με χαμόγελο: Σταμάτα ό,τι κάνεις! Ήρθε η ώρα θα μιλήσουμε για την ευτυχία

«Όπου κι αν πιστεύουμε, το θέμα είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε τους ανθρώπους και έτσι, λοιπόν, αγαπάμε και ό τι οι άνθρωποι δημιουργούν. Κι αγαπάμε και ό τι εμείς δημιουργούμε. Και δεν δημιουργούμε μόνο καλά. Δημιουργούμε και άσχημα. Αδυναμίες! Αυτό που λένε οι άλλοι αποτυχίες. Όχι! Δεν δέχομαι τη λέξη αποτυχία. Όταν κάνουμε κάτι το οποίο δεν έχει το αποτέλεσμα που αναμένουμε γιατί το βαφτίζουμε αποτυχία; Είναι μία τεράστια επιτυχία, ακόμα κι αν έχουμε «ματώσει»! Γιατί μας έχει κλείσει μια πόρτα στην οποία δεν έπρεπε να έχουμε προχωρήσει εξαρχής! Και αλλάζουμε στρατηγική. Και αλλάζουμε πορεία. Αυτό γιατί να λέγεται αποτυχία; Επειδή εμείς θέλαμε να μπούμε σε αυτή την πόρτα; Προχωράμε με αγάπη στον εαυτό μας, με αγάπη στις αδυναμίες μας και πίστη στη σκέψη ότι θα βρούμε τελικά την πόρτα πίσω από την οποία κρύβεται η πραγματικά επιτυχία μας», λέει η Αναστασία Ψωμιάδη και σκέφτομαι... μήπως τελικά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από το κουβάρι σκέψεων που μας τελαιπωρούν καθημερινά;

Ευκαιρίες 2ης καριέρας και καλύτερης ζωής! Η Κατερίνα Γκαγκάκη ξέρει ;)

Υπάρχει, όμως, παγίδα σε όλη αυτή τη σκέψη; Μήπως υπάρχει περίπτωση να πληγωθείς, να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου, να λυγίσεις; Ναι, βέβαια, υπάρχει, λέει η Αναστασία αλλά δεν μένει εκεί... Πάτησε το play στο podcast και άκου μια ανάλυση που πραγματικά θα σε κάνει να δεις τη ζωή σου αλλιώς. Και πού ξέρεις; Αύριο κιόλας μπορεί να ξημερώσει μια άλλη, καλύτερη, ημέρα, και να έχεις βοηθήσει εσύ σε αυτό.

Πώς θα τονώσουμε την αυτοεκτίμησή μας - Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου συμβουλεύει!

Συντονίσου στην αγαπημένη σου πλατφόρμα, άκου το podcast και έλα να αλλάξουμε την κάθε μέρα μας!

Spotify

https://open.spotify.com/show/6o0CjslI8SM4ecmBVXsIKn

Google Podcasts

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL3Bvd2VyLXRvLWluc3BpcmU=

Apple Podcasts

https://podcasts.apple.com/us/podcast/power-to-inspire/id1577753423

Rss Feed

https://feeds.transistor.fm/power-to-inspire