Blue nails: 10 μπλε μανικιούρ που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση

Μαρία Ροδίτη
Blue nails: 10 μπλε μανικιούρ που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση

Λίγο μπλε στην καθημερινότητά σου και όλα... θα γίνουν καλύτερα. 

Ο κόσμος του nail art είναι πραγματικά ατελείωτος. Ειδικά από τότε που μπήκε στη ζωή μας το Instagram και το TikTok οι ιδέες για μανικιούρ δεν σταματούν ποτέ. Κάθε πιθανή απόχρωση και κάθε σχέδιο που έχεις φανταστεί, με ένα απλό search, μπορείς να το βρεις και να το δείξεις στη nail artist σου, ώστε να το έχεις στα νύχια σου.

Σήμερα, λοιπόν, και μιας και το φθινόπωρο έχει μπει πλέον, αποφάσισα να δούμε μαζί ένα υπέροχο χρώμα: το μπλε. Το μπλε είναι χρώμα για κάθε εποχή και κάθε περίσταση, κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας και μπορείς να το δεις στο μανικιούρ σου με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είτε ως την απόλυτη μονοχρωμία, είτε ως μικροσκοπική ή πιο έντονη λεπτομέρεια στα νύχια.

50 shades of blue - 10 μπλε μανικιούρ για να βρεις το επόμενο δικό σου

Blue nails Inspo

Αν δεν αγαπάς πολύ το μαύρο, το μπλε είναι η τέλεια απόχρωση για το φθινοπωρινό μανικιούρ σου. Είναι σκούρο και ταιριάζει με την εποχή, είναι εντυπωσιακό και μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό outfit σου.

Γι’ αυτό κι εγώ έκανα αρκετό scrolling στα social media, έψαξα και βρήκα 10 υπέροχα μπλε nail art. Εσύ θα τα βρεις στην παρακάτω gallery και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε σχέδια γεωμετρικά, αφηρημένα, floral και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Τι συμβολίζει το μπλε και γιατί θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση

Tο μπλε είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα, την αυτοπεποίθηση, την αλήθεια, την εξυπνάδα και την ηρεμία. Θεωρείται, επίσης, ευεργετικό για το μυαλό και το σώμα, ενώ ενισχύει και την αυτοσυγκέντρωση. Γι’ αυτό ακριβώς με το που το βλέπεις νιώθεις καλά και η διάθεσή σου γίνεται… ακόμα καλύτερη.

Βάλε, λοιπόν, περισσότερο μπλε στη ζωή σου, ξεκινώντας από τα νύχια σου. Θα αισθανθείς αμέσως τη διαφορά!