Πολύχρωμοι καλοκαιρινοί συνδυασμοί για το γραφείο

Πολύχρωμοι καλοκαιρινοί συνδυασμοί για το γραφείο

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις πέντε πολύχρωμους καλοκαιρινούς συνδυασμούς που μπορείς να φοράς στο γραφείο, χωρίς να σταματήσεις το color blocking αλλά και χωρίς να αγχώνεσαι για τα λευκά σημάδια  στα ρούχα σου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτό το Καλοκαίρι, οι εμφανίσεις σου στο γραφείο μπορούν να σε προβληματίσουν πολύ. Διότι, θέλεις να ακολουθήσεις τις τάσεις αλλά δεν μπορείς να το παρακάνεις με αυτές. Το ισχυρό trend του color blocking όμως, δεν θα σε αφήσει τόσο εύκολα να ξεφύγεις. Τα έντονα χρώματα θα δώσουν τη θέση τους στο λευκό και σε διάφορες άλλες παλ αποχρώσεις, ώστε να καταφέρεις να δείχνεις στιλάτη, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις πέντε πολύχρωμους καλοκαιρινούς συνδυασμούς που μπορείς να φοράς στο γραφείο, χωρίς να σταματήσεις το color blocking αλλά και χωρίς να αγχώνεσαι για τα λευκά σημάδια στα ρούχα σου.

Baby blue με έντονο σκούρο μπλε

BLE GRAFEIO

Η αρχή του color blocking γίνεται με ένα από τα βασικά χρώματα του ουράνιου τόξου και τις αποχρώσεις του. Ξεκίνα από τον συνδυασμό ενός παλ χρώματος με ένα πιο σκούρο της ίδιας παλέτας για να είσαι κομψή αλλά και ασφαλής στις επιλογές σου. Ιδανικό παράδειγμα για το γραφείο, είναι το σύνολο ή κομμάτι που αποτελείται από μια baby blue επιφάνεια και μια σκούρα μπλε, όπως το φόρεμα της φωτογραφίας. Έτσι, η ένταση του navy blue βρίσκει την ηρεμία του baby blue και το αποτέλεσμα είναι εντελώς… αριστοκρατικό!

Ροζ με λευκό

ROZ GRAFEIO

Όπως, όλες γνωρίζουμε, ένα βασικό χρώμα για να πετύχεις το color blocking στις εμφανίσεις σου, είναι το ροζ. Όταν όμως, πρέπει να πας στο γραφείο ένα πρωινό Τετάρτης, δεν μπορείς να φορέσεις τον αγαπημένο σου συνδυασμό του κόκκινου με ροζ (εκτός κι αν δουλεύεις στη Vogue). Για αυτό και εμείς πήγαμε από τον πιο ασφαλή δρόμο και σου προτείνουμε να κάνεις color blocking με μια λευκή μπλούζα, ένα απαλό ροζ σακάκι και ένα κλασικό jeans. Απλά, λιτά και πάντα κομψά.

Μωβ με πορτοκαλί

MWV PORTOKALI GRAFEIO

Ένας από τους πιο τολμηρούς συνδυασμούς του color blocking που μπορείς να υποστηρίξεις ακόμη και στο γραφείο, είναι το πορτοκαλί με μωβ. Το καλοκαιρινό έντονο πορτοκαλί είναι εδώ για να γεμίσει χρώμα την καθημερινότητά σου, ενώ το σκούρο μωβ θα δώσει μια πινελιά υψηλής ραπτικής στο σύνολό σου, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις ιδιαίτερα για αυτό. Αυτή είναι και η μαγεία του color blocking, το βλέπουμε και στην Rihanna!

Λευκό με μεταλλικό ασημί

LEFKO ASIMI

Για τις ημέρες που θέλεις να πας για κάποιο after-work drink, ή που απλώς θέλεις να φορέσεις εκείνη την μεταλλική ασημί φούστα σου, κάνε το απόλυτο color blocking με ένα λευκό T-shirt και λευκά sneakers. Όταν βρέχει δε, μη το φοβηθείς το πουλοβεράκι σου διότι, το αποσμητικό σου είναι εδώ για να σε στηρίξει ακόμη και στις πιο δύσκολες ημέρες στο γραφείο.

Ροδακινί με baby pink

RODAKINI GRAFEIO

Οι παλ αποχρώσεις είναι πάντα οι πιο κατάλληλες για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο. Διότι, είναι ήρεμες, κλασικές και πάντα elegant. Το color blocking λοιπόν, σε παστέλ αποχρώσεις, συνδυάζει τις κλασικές επιλογές χρωμάτων με κάτι πιο μοντέρνο και σύγχρονο. Μια τέτοια «αναβάθμιση» κάνει και το ροδακινί όταν συναντά το baby pink.

Αυτό το Καλοκαίρι, φέρε κι εσύ το color blocking στο γραφείο και βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου!