Color blocking και το Φθινόπωρο;

Color blocking και το Φθινόπωρο;

Το Φθινόπωρο είναι ιδανική αφορμή για ανανέωση. Ξεκίνα, λοιπόν, από την γκαρνταρόμπα σου!

Και όμως, αν πιστεύεις ότι τα έντονα χρώματα φοριούνται μόνο το Καλοκαίρι, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να δημιουργήσεις ιδιαίτερα outfits που θα «φωτίσουν» τις φθινοπωρινές μέρες. Γιατί, μην ξεχνάς ότι, τα χρώματα επηρεάζουν την ψυχολογία μας και μπορούν να μας γεμίσουν με αισιοδοξία. Πώς θα ακολουθήσεις την πιο bold τάση και τη νέα σεζόν;

Το Φθινόπωρο είναι ιδανική αφορμή για ανανέωση. Ξεκίνα, λοιπόν, από την γκαρνταρόμπα σου. Υιοθέτησε το διαχρονικό trend, για να μην καταλήξεις πάλι στα ίδια βαρετά σύνολα καθώς και στο συνηθισμένο total black που σε έχει κουράσει. Δοκίμασε τολμηρούς συνδυασμούς που θα εντυπωσιάσουν. Πειραματίσου με χρώματα και υφάσματα για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα εκφράζει την έντονη προσωπικότητά σου και τη νέα σεζόν.

Μπορεί να διστάζεις να επιλέξεις έντονα χρώματα αυτή την περίοδο και να αισθάνεσαι μπερδεμένη, καθώς πρέπει να συνδυάσεις πολλά και διαφορετικά κομμάτια. Παρόλα αυτά, με λίγη προσοχή και αρκετούς πειραματισμούς μπορείς να δείχνεις πολύ κομψή στα ζεστά σου ρούχα. Και μπορεί στο color blocking να μην υπάρχουν κανόνες, παρόλα αυτά πρέπει να προσέξεις τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Tips για «ζεστούς» color blocking συνδυασμούς

Η βασική αρχή όπως πάντα είναι να συνδυάσεις αποχρώσεις του ίδιου χρώματος, όπως λιλά και μωβ. Παρόλα αυτά, μην το παρακάνεις και καταλήγεις να κυκλοφορείς σαν ουράνιο τόξο. Αφού εξοικειωθείς με τα χρώματα, μπορείς να ενσωματώσεις και πιο έντονες επιλογές και να συνδυάσεις νέον με γήινα χρώματα και παστέλ με βασικά χρώματα (κόκκινο, πράσινο, μπλε). Εμείς, για τη νέα σεζόν σου προτείνουμε πορτοκαλί με burgundy μπορντό, μπλε με πράσινο, κόκκινο με μαύρο και μπλε με μαύρο!

nnnnnn

Καθώς τους επόμενους μήνες θα φοράς αρκετά ρούχα, δοκίμασε να κάνεις layering, επιλέγοντας για παράδειγμα ένα έντονο μπλουζάκι κάτω από ένα μάλλινο πουλόβερ. Παρόλα αυτά, μην το παρακάνεις με τα χρώματα. Μείνε στα δύο ή τρία, προκειμένου να πετύχεις ένα αρμονικό σύνολο που θα δείχνει chic και όχι υπερβολικό. Εντυπωσίασε χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες ιδιαίτερα. Ένα τζιν σε συνδυασμό με ένα χρωματιστό πουλόβερ και ένα παλτό αρκούν για να φαίνεσαι προσεγμένη.

Μπορείς, ακόμη, να επενδύσεις σε ένα κομμάτι σε έντονη απόχρωση που θα αναδείξει εύκολα οποιοδήποτε σύνολο. Για παράδειγμα, ένα κίτρινο, πορτοκαλί ή κόκκινο παλτό θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα σε κάνει να «ακτινοβολείς».

aktinovolissss

Τέλος, αυτή την περίοδο περισσότερο από κάθε άλλη, τα αξεσουάρ μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και χωρίς πολλή προσπάθεια. Αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα, ένα φουλάρι, ένα κασκόλ, μία τσάντα, μία ζώνη, ένας μπερές μπορούν να αλλάξουν εντελώς το σύνολό σου και να μεταμορφώσουν ακόμη και τα πιο απλά κομμάτια.

kommatia

Το «μυστικό» για να υιοθετήσεις την τάση με αυτοπεποίθηση!

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ρούχα και αν επιλέξεις, ο απόλυτος «σύμμαχός» σου στο color blocking είναι ένας, η αυτοπεποίθηση. Προκειμένου, λοιπόν να υποστηρίζεις τα look σου και να κυκλοφορείς γεμάτη σιγουριά, είναι σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα με την εμφάνισή σου. Και φυσικά, το τελευταίο πράγμα για το οποίο θέλεις να ανησυχείς είναι τα λευκά σημάδια στα ρούχα σου…

ruxasopuuuuuu

Με το κατάλληλο αποσμητικό, μπορείς να τα αποφύγεις. Το Dove Invisible Floral Touch είναι δοκιμασμένο σε 100 χρώματα και προστατεύει αποτελεσματικά εσένα αλλά και τα αγαπημένα σου χρωματιστά ρούχα, καθώς αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια. Διαρκεί έως και 48 ώρες, για να μην αγχώνεσαι ποτέ και είναι η καλύτερη λύση για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και τα αγαπημένα σου κομμάτια.

kommatiaaaaaa

Τόλμησε να υιοθετήσεις και την πιο ισχυρή τάση της μόδας με πολλή αυτοπεποίθηση. Δημιούργησε τα πιο ευφάνταστα outfits και το Φθινόπωρο, χωρίς να «φοβάσαι» το χρώμα. Μη διστάζεις, λοιπόν. Γέμισε την καθημερινότητά σου με αισιοδοξία, ξεκινώντας από την ντουλάπα σου!