Προχθές στις Σπέτσες ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Προχθές στις Σπέτσες ..

Αυτό το Σουκού είχε λίγο από όλα στις Σπέτσες !!!

Ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακο με άπειρα παιδάκια αλλά και μεγάλους κατέκλεισαν τις Σπέτσες για τον Μαραθωνοδρόμιο που είχε την απόλυτη επιτυχία και ευτυχώς είχε πολύ καλό καιρό.

Μετά τους αγώνες η φιλενάδα μου η Ιωάννα Σεβοπούλου πήγε στο αγαπημένο εστιατόριο τον Ταρσανά στο Παλιό Λιμάνι μαζί με την χρυσή Ολυμπιονίκη στην Ιστιοπλοΐα την Σοφία Μπεκατώρου, αφού είχαν λάβει τα μετάλλια απονομής όσοι συμμετείχαν.

Η Ιωάννα αν και δεν έτρεξε φέτος πήγε να στηρίξει τον σκοπό αυτό και μου είπε πως θα προπονηθεί για να συμμετάσχει του χρόνου.

Με την Ιωάννα γνωριζόμαστε μια ζωή και έχουμε περάσει μαγικές βραδιές παρέα. Έχει μια πολύ ιδιαίτερη φωνή και μπορεί να πει ξένα τραγούδια σε όλες τις γλώσσες και να σε κρατάει με έναν τρόπο μαγικό στο να την θαυμάζεις. Σύντομα θα είναι κάθε Σάββατο στο Αγνάντι στην Βουλιαγμένη και σε διάφορα άλλα μέρη της Αθήνας θα κάνει guest μιας και ευτυχώς το έχει καταλάβει πως ο κόσμος προτιμάει τα εστιατόρια και τα μπαράκια που είναι όλα πιο παρεϊστικα και κάνεις πιο πολύ κέφι από της μεγάλες πίστες στις μέρες που ζούμε και από πάντα έδινε σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα και έτσι κάνει πολύ καλές επιλογές για όλους μας.

Εδώ πιο κάτω μπορείτε να απολαύσετε το πιο τελευταίο της τραγούδι που λέγεται Από Συνήθεια.. ακούστε το για να καταλάβετε και εσείς γιατί μου αρέσει η μελωδία της φωνής της.