Στο "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στο "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" ..

Το Σάββατο που μας πέρασε .. 

Έχω μάθει να κρατάω τις υποσχέσεις μου και έτσι έκανα και με τον Θοδωρή όταν μου ζήτησε να τον συνοδεύσω μαζί με τον κολλητό του τον Σάκη στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου το Σάββατο που μας πέρασε.

Με μηδέν ώρες ύπνου κατευθείαν από το εξωτερικό πήγα σπίτι για pit stop και directly στο Romeo που γίνεται χαμός !!! Πάντα λέω πως δεν θα κάτσω πολύ και πάντα ο Θοδωρής μας καθηλώνει με την μαγική του φωνή και το απέραντο ρεπερτόριο του. Και με αυτά και με αυτά πριν τις 7 δεν φεύγουμε ποτέ.

Ίσα ίσα πρόλαβα να πάω σπίτι και να ετοιμαστώ για να βρεθούμε μετά από λίγη ώρα στον Alpha που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Σπίτι μου Σπιτάκι μου.

Γέλασα πολύ με τον Νίκο Αναδιώτη για κάτι δικά μας γηπεδικά και μια τύπου "φάρσα" κάτι δικά μας .. αλλά και χάρηκα που είδα τον Παύλο πολύ .. εκεί που είχα να τον δώ καιρό τσουπ τσουπ μέσα σε 10 μέρες 2 φορές μιας και είχαμε βρεθεί την προηγούμενη Τετάρτη στο Li Li Shu με όλο το ωραίο το παρεάκι, την Θεά Σίσσυ Χρηστίδου που έχει φτιάξει μια θεϊκή σειρά με παιδικά ρούχα που λέγονται Mini size και είναι Must See, με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Κουμπάρα του την Έλλη Κοκκίνου.

Και με αυτά και με αυτά ο Θοδωρής Φέρρης ξεκίνησε το Live τραγούδι στην εκπομπή και μας καθήλωσε όλους με το αγαπημένο μου " Τα αμαρτωλά σου μάτια" αλλά και με την καινούργια του επιτυχία "Φίλοι δεν ήμασταν ποτέ". Και αφού είπε τα δικά του και δημιουργήθηκε ένα πολύ ζεστό κλίμα είπε και το "Ζήτα μου ότι θες" που είναι από τα αγαπημένα μου άσματα, ντουέτο με τον Αντώνη Λουδάρο, μπορείτε να το δείτε και στο βίντεο πιο κάτω.

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής το πιάνο το ανέλαβε ο κολλητός του Θοδωρή ο Σάκης Ντάντουλας που είναι μεγάλη μορφή και μετά από τις ικανότητες αυτές που είδα νομίζω πως πρέπει να βάλετε πιάνο και στο Nalu .. (Just an idea i had) ..

Κωνσταντίνα ελπίζω να κρατάς τις υποσχέσεις σου και να κανονίσουμε να πάμε στο Romeo σύντομα !!!!!