Beautiful funky People !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Beautiful funky People !!!

Όμορφος κόσμος σε μια ηλιόλουστη Κυριακή !!!

Την Κυριακή που μας πέρασε ήταν όπως γνωρίζεται ανοιχτά όλα τα καταστήματα. Ο Χάρης Σιανίδης οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στο Χαλάνδρι στο κατάστημα Funky Buddha το opening τους όπου παρέλασαν όλος ο γνωστός κόσμος της μόδας και όχι μόνο. Μερικοί από αυτούς είναι στις φωτογραφίες πιο πάνω.

Εμείς πήγαμε είδαμε, απολαύσαμε την Μάγκυ στα decks, διαλέξαμε πολύ ωραία ρουχαλάκια και μετά πήγαμε μεγάλη παρέα για φαγητό δίπλα ακριβώς στο Saipan ( το ωραιότερο Κινέζικο) και για γλυκάκι πήγαμε στο Gaspar στο Νέο Ψυχικό που είναι και το αγαπημένο μου στέκι.

Το επίσημο δελτίο τύπου είναι αυτό και οι φωτογραφίες είναι από Papadakis Press:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος Funky Buddha στο Χαλάνδρι. Η γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Αλεξίου υποδέχθηκε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd, αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο που έμειναν έκπληκτοι με τα ρούχα της Funky Buddha που τα χαρακτηρίζει το τρίπτυχο ποιότητα, κομψότητα και μοναδικότητα!

Με οδηγό το πάθος και τη διαίσθηση η ομάδα της Funky Buddha δημιουργεί ρούχα που αποτελούν «καμβάδες έκφρασης» και δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να είναι ο εαυτός τους και να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, που ταιριάζουν σε κάθε άτομο, εκφράζοντας την προσωπικότητά του.

Σήμερα η εταιρεία προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε t-shirts, polos και σορτς ενώ διαθέτει και δυνατή γκάμα outerwear, όπως τα μπουφάν, τα πλεκτά και τα hoodies. Εδώ και 2 χρόνια η Funky Buddha παρουσίασε και την πρώτη της γυναικεία συλλογή, που έγινε από την αρχή ανάρπαστη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εταιρεία προσφέρει ρούχα δυναμικά, χαρούμενα, εκφραστικά, με προσεγμένες ποιότητες και λεπτομέρειες, μα πάνω από όλα άνετα. Αντικατοπτρίζει τον ενθουσιασμό, την ελευθερία έκφρασης και τη διαφορετικότητα στο στυλ, που αναζητούν όλοι όσοι αισθάνονται αυθεντικοί, δημιουργικοί, τολμηροί και σίγουροι για τον εαυτό τους! Όλοι όσοι χρησιμοποιούν τη μόδα ως τρόπο έκφρασης και δεν την ακολουθούν τυφλά. Αυτή είναι η φιλοσοφία και οι προτεραιότητες της Funky Buddha.

Η Funky Buddha λειτουργεί αυτή τη στιγμή 17 shop in a shop, 4 stand alone shops και 4 outlets, ενώ διαθέτει 400 συνεργαζόμενα καταστήματα, σε Ελλάδα και Κύπρο. Από το 2010 εξάγει σε Ισπανία και Ολλανδία, έχοντας παρουσία σε πάνω από 75 σημεία πώλησης. Η ανάπτυξη των εξαγωγών είναι στρατηγικός στόχος για την εταιρεία, η οποία έχει ήδη συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε εκθέσεις όπως η CPD Signatures στο Ντίσελντορφ, η BRANDERY στη Βαρκελώνη και η CPM Premiere στη Μόσχα.

Στο opening party του καταστήματος του Χαλανδρίου, όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ολοκαίνουργια συλλογή της Funky Buddha για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2015-16, απολαμβάνοντας μοναδικά κοκτέιλ αλλά και τις μουσικές επιλογές της Μάγκυ Χαραλαμπίδου στα decks.