Η Φανή πρωτοτυπεί .. με την BeadIt να είναι Must have !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Φανή πρωτοτυπεί .. με την BeadIt να είναι Must have !!!

Η BeadIt έγινε η νέα μόδα στην Ελλάδα και όχι μόνο .. 

Σήμερα είναι των Φώτων και είπα να σας μιλήσω για την φιλενάδα μου την Φανή που γιορτάζει και από το 2012 πρωτοτυπεί στην Ελλάδα δημιουργώντας μια νέα τάση στην μόδα των κοσμημάτων για όλα τα βαλάντια και γούστα και όχι μόνο μιας που κάθε σεζόν κάνει τελείως διαφορετικά σχέδια (όπου έχουν αρχίσει διάφοροι και την κοπιάρουν..).

Βρεθήκαμε δύο φορές την εβδομάδα που μας πέρασε και τις δύο πήγαμε στο Gaspar στο Νέο Ψυχικό για δείπνο, catching up , αλλά και για πολλά BeadIt news. Στο Pop Up store για το φιλανθρωπικό event που έγινε πριν λίγες μέρες στο Gstaad, τα κοσμήματα της Φανής ξεπούλησαν στο πιτσ φυτίλι και λογικό μου φαίνεται.. , και εκτός από το site www.beadit.gr που μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά, μπορείτε να βρείτε μερικά επιλεγμένα από αυτά τα υπέροχα κοσμήματα στην Κηφισιά στο άλλο αγαπημένο μου κατάστημα το Heaven on Earth στην οδό Αργυροπούλου και Λεβίδου γωνιά.

Η Φανή ετοιμάζετε πυρετωδώς για νέες μεγάλες αλλαγές στην δουλεία της αυτή που μόνο περήφανη μπορεί να μας κάνει και στο εξωτερικό.

Ευφάνταστοι, τολμηροί και πλούσιοι χρωματικοί συνδυασμοί, ποτισμένοι με εικόνες και αρώματα από κάθε γωνιά της γης: τα κοσμήματα Bead it! ολοκληρώνουν την εμφάνιση της σύγχρονης γυναίκας που αναζητά την ξεχωριστή κομψότητα.

Τα ορυκτά ημιπολύτιμα υλικά τους επιλέγονται με αγάπη και όραμα και, μεταδίδοντας τη θετική ενέργεια της φύσης, δουλεύονται με έμπνευση σε σχέδια πολυποίκιλα που φέρουν τις αρχιτεκτονικές καταβολές της δημιουργού τους Φανής Καραβασίλη-Σαραντοπούλου. Παρά την εξαιρετικά προσεγμένη πολυπλοκότητά τους, φοριούνται όλες τις ώρες και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την περίσταση.

Η επί παραγγελία δημιουργία είναι μια ακόμα μοναδική πρόταση, αφού φτιαγμένα sur mesure, τα σχέδια των κοσμημάτων εμπνέονται από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της κάθε γυναίκας αντικατοπτρίζοντας την ένταση της προσωπικότητά της.