Μια ευχάριστη "ταραχή" στην καρδιά της Βουλιαγμένης ..

Μια ευχάριστη "ταραχή" στην καρδιά της Βουλιαγμένης ..

Στο Casanova με τον Mr. Casanovaaa ... 

Την Δευτέρα το μεσημέρι είχα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Πήγα να δω έναν φίλο μου στην Βουλιαγμένη ξεκινώντας χωρίς να ξέρω που πηγαίνω μου είπε είμαι σε ένα καινούργιο εστιατόριο έλα από εδώ χωρίς να μου πει πως ήταν εκεί και το Είδωλο μου, ο Greek edition of Bon Jovi για εμένα γιατί του έχω παθολογική λατρεία του Θεούλη μου του ΛεΠα..

Έτσι λοιπόν με αυτά και με αυτά πήγα στο νέο Ιταλικό εστιατόριο το Casanova και γνώρισα και τον ιδιοκτήτη που είναι ίσως ο πιο χαμογελαστός και ευχάριστος Κύριος. Μας κατά περιποιήθηκε και δεσμεύτηκα να ξανά πάω. Το Casanova βρίσκεται στην οδό Λ.Αθηνάς 41 & Άρεως 2, πάνω στον κεντρικό δρόμο. Είναι πολύ ευχάριστος χώρος και σας προτείνω να το δοκιμάσετε.

Ο Λευτέρης ΘΕΟΣ όπως πάντα μου είπε πως πάει συχνά μιας και μένει walking distance από εκεί. Κάνει την δική ¨ΤΑΡΑΧΗ¨στο Caramela με τρομερή επιτυχία και θα συνεχίσει μέχρι 15 Μαϊου κάθε Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο. Κανονίσαμε να βρεθούμε ξανά σύντομα γιατί θέλω να μου δείξει και της αθλητικές εγκαταστάσεις που έχει φτιάξει εκεί κοντά και θα σας πω για αυτές σε επόμενο ποστάρισμα.