Μια βραδιά γεμάτο γυναικεία κοσμήματα και όχι μόνο..

Μια βραδιά γεμάτο γυναικεία κοσμήματα και όχι μόνο..

A Ladies gem's night !!!

Το τραγούδι της Μέριλιν Μονρόε λέει πως τα Διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας..

Ψηλό ισχύει.. και ειδικά στην καταπληκτική βραδιά που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Swarovski στο Hilton Galaxy bar με θέα την Ακρόπολη τον Λυκαβηττό αλλά και όλη την Αττική.

Από την μία υπήρχαν τα τηλεσκόπια για να δεις την Σελήνη και τα αστέρια από την άλλη υπήρχαν κυάλια για να απολαύσεις την υπέροχη θέα και από την άλλη δύο τεράστια τραπέζια / διάδρομοι, γεμάτα με την νέα συλλογή της Swarovski που ήταν όλα ένα και ένα. Ερωτεύτηκα το νέο ρολόι που βλέπεται και στην φωτογραφία είναι σαν να φοράς στο χέρι σου τον ουρανό με τα άστρα.

Λίγο μετά της 8.30 μας υποδέχτηκε η Έλενα Γεωργανά, διευθύντρια της Swarovski Hellas, και οφείλω να πω ότι είναι πάντα δίπλα στο πλευρό του ΜΚΟ W.I.N. Hellas σε ότι διοργανώνουμε, η Swarovski δίνει το παρόν της και βοηθάει όλες της γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Εκεί λοιπόν συναντήθηκα με της αγαπημένες μου Άννα Πρέλεβιτς, Έμυ Λιβανίου, Ευρυδίκη και πολλές άλλες φιλενάδες, καθώς και την ταλαντούχα Μάγκυ Χαραλαμπίδη που ξεσήκωσε τον κόσμο με τις μουσικές της επιλογές.