H Celia D. προσφέρει στις αναγνώστριες του Queen τα 3 πιο στιλάτα κομμάτια της σεζόν

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
H Celia D. προσφέρει στις αναγνώστριες του Queen τα 3 πιο στιλάτα κομμάτια της σεζόν

Its all about inspiration and influences !!!

Αυτό είναι το μότο της ταλαντούχας ρομαντικής σχεδιάστριας Σήλιας Δραγούνη, όπου εμπνέεται από τα κεντήματα στα διάφορα ταξίδια που κάνει και ανακαλύπτει και δημιουργεί την εκάστοτε κολεξιόν της έχοντας στο μυαλό της, τις "cool & easy going" Bohemian γυναίκες.

Είναι τέλεια για να φοριούνται από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου αυτά τα "ανεπιτήδευτα" elegant φορέματα που χαρακτηρίζονται από τις ανάλαφρες σιλουέτες και τις φτιαγμένες στο χέρι λεπτομέρειες.

"My woman is a hippie chic woman , elegant but simple", λέει η Σήλια, πως τα κομμάτια από την συλλογή της έχουν όλα την Bohemian Spirit, χρησιμοποιώντας κεντήματα folksy & vintage crocheted δαντέλα.

Τα υφάσματα είναι από μετάξι, βαμβάκι και hand-wooven textiles με μοτίβα από διάφορες πολιτισμούς , όπως η Ελλάδα, το Αφγανιστάν και το Ουζμπεκιστάν.

Το φίτινγκ είναι χαλαρό και αέρινο, χρησιμοποιώντας διαφάνειες για να επισημάνουν την θυληκότητα των γυναικών.

Έχοντας σπουδάσει μόδα & σχεδιασμό κλωστοϋφαντουργίας στο Parsons, και έχοντας κάνει λείανση των δεξιοτήτων της στην Sonya Rykiel, εμπνέεται από τα vintage υφάσματα που βρίσκει στις διάφορες αγορές ανά τον κόσμο.

Την κολεξιόν της μπορείτε να την βρείτε στο www.netaporter.com , στο showroom στην Εθνικής Αντιστάσεως 101 στο Νέο Ψυχικό 2106755697 αλλά και στο www.celiadragouni.com .

H Σήλια έχει σταθεί στο πλευρό της W.I.N. HELLAS αφιερώνοντας ολόκληρη την συλλογή της στο παρελθόν στηρίζοντας το έργο μας και σήμερα που είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών αποφάσισε να δωρίσει σε 3 τυχερές αναγνώστριες του blog μου τα 3 ρούχα που βλέπεται στις φωτογραφίες.

Το μαύρο σακάκι είναι σε size small medium και κοστίζει 220 Ευρώ και είναι από την Έθνικ συλλογή της.

Το φόρεμα που φοράει η ίδια στην φωτογραφία είναι από μεταξωτή μουσελίνα με μπεζ βαμβακερή δαντέλα και φοριέται χειμώνα καλοκαίρι . Είναι νούμερο small-medium και κοστίζει 390€.

Και το κόκκινο το φόρεμα είναι από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή και μπορεί να φορεθεί και ως μπλούζα και είναι από ολομέταξο σατέν και δαντέλα βαμβακερή μπεζ.είναι νούμερο small-medium και κοστίζει 320€ .

Μπείτε στον διαγωνισμό πιο κάτω και κερδίστε τα 3 αυτά υπέροχα ρούχα με την υπογραφή της Celia D.

Καλή επιτυχία σε όλες σας..