Το Vox μετακόμισε στην Μύκονο για το καλοκαίρι .. και ετοιμάζει διαφορετικές μουσικές εκπλήξεις !!!!

Το Vox μετακόμισε στην Μύκονο για το καλοκαίρι .. και ετοιμάζει διαφορετικές μουσικές εκπλήξεις !!!!

Το γνωστό Αθηναϊκό κέντρο Vox άνοιξε τα φτερά του φέτος το καλοκαίρι και μετακόμισε στην Μύκονο και συγκεκριμένα στο Mykonos Bar by Vox που είναι ακριβώς απέναντι από το Toy Room και το Baos στην Μικρή Βενετία.

Ένας χώρος πολύ ζεστός, νιώθεις πως είσαι αγκαλιά μια παρέα όλο το μαγαζί έτσι όπως είναι διαμορφωμένος ο χώρος αυτής της super prive μουσικής σκηνής.

Ξεκίνησε το weekend του Αγίου Πνεύματος με τον φοβερό Ηλία Βρεττό, συνέχισε και το επόμενο το Vrettour, ακολούθησε ο Λάμπης Λιβιεράτος μαζί με τους φίλους για πάντα και τώρα αυτό το weekend συνεχίζει ακάθεκτος ο Vrettour με την απίστευτη ενέργεια του. Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο λοιπόν εάν είσαστε στο νησί των ανέμων καλέστε στο 22890 26505 για να φροντίσετε να έχετε το τραπέζι σας μιας και είναι limited ο χώρος.

Έχοντας inside info ξέρω πως θα παρελάσουν διαφορετικές Ελληνικές φωνές που ναι μεν προς το παρόν είναι έκπληξη αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεσηκωθούν οι λάτρεις της Ελληνικής μουσικής του νησιού. Λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο και από 10 Ιουλίου θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα.

Tip : αν δείτε ένα γκρί αρκουδάκι να κυκλοφορεί στα σοκάκια της Μικρής Βενετίας μην παραξενευτείτε είναι η μασκότ του σούπερ μοναδικού πριβέ club, Toy Room και κάνει Ντου εκπλήξεις από το Semeli bar στο Baos και από εκεί στο Mykonos Bar By Vox. Αν τύχει και το πετύχετε σε ένα από όλα αυτά βγάλτε Selfie και κάντε tag @MykonosBarGr