Ο πρωταγωνιστής του Star Wars & το διάσημο Σκαθάρι δείπνησαν παρέα στην Πάρο!!!

Ο πρωταγωνιστής του Star Wars & το διάσημο Σκαθάρι δείπνησαν παρέα στην Πάρο!!!

Έχω υπάρξει αρκετά τυχερή στην ζωή μου που είχα την ευλογία να γνωρίσω από κοντά και να ακούσω live πολλούς διεθνές Αστέρες.

Μπορεί να μην πρόλαβα τα ινδάλματα μου τον Elvis λόγο ηλικίας, και τον Michael Jackson που είχα βγάλει εισιτήρια για την τελευταία του συναυλία στο O2 Arena και που δεν πρόλαβε να γίνει ποτέ αλλά είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα το 2005 στο Λονδίνο το μεγαλύτερο Σκαθάρι του κόσμου τον Sir Paul McCartney και ακόμα πιο τυχερή που τον απόλαυσα στην μεγαλύτερη συναυλία που έχω πάει στην ζωή μου, το Live 8.

Την Κυριακή το βράδυ ο Sir Paul McCartney βρισκόταν στην Νάουσσα της Πάρου για δείπνο, στο αγαπημένο μου εστιατόριο το Barbarossa. Μαζί του στην παρέα των 14αρων ατόμων βρισκόταν ο υπέρ ταλαντούχος είδωλο ηθοποιός ο Woody Harrelson ο οποίος ήταν απίστευτα πρόσχαρος και εύθυμος και τρελαμένος με την Ελληνική κουζίνα. Δεν σταμάτησε να λέει στον Ευγένιο ακα Mr. Barbarossa πόσο Impressed ήταν με το φαγητό και την περιποίηση, τόσο πολύ που ενώ καθήσανε πολλές ώρες στο εστιατόριο αφού έφυγε ο Sir Paul McCartney πήγε και έκατσε μαζί με τον Ευγένιο και τα λέγανε.

Ο Woody Harrelson είναι τεράστιος ηθοποιός και μπορεί πρόσφατα να πρωταγωνίστησε στο θρυλικό Star Wars δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις συγκλονιστικές ερμηνείες του από τεράστιες ταινίες που πρωταγωνίστησε και μας άφησε όλους άφωνους όπως : Three Billboards Outside Ebbing, Missouri που σάρωσε στα Oscar και στα Golden Globes και βγήκε και η καλύτερη ταινία της χρονιάς.

Natural born Killers, Kingpin , The Hunger games , People vs Larry Flynt, Now you see me 2, Indecent Proposal, Seven Pounds, Anger Management , The thin red line, Wag the dog, και πολλές άλλες.