Ομελέτα με κόκκινη πιπεριά!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ομελέτα με κόκκινη πιπεριά!

Σε ένα τεφάλ βάζεις λίγο βούτυρο και κόβεις σε μικρά κομματάκια μια κόκκινη πιπεριά.

Σε ένα μπωλ χτυπάς 3 αυγά με αλάτι ιμαλαϊων και πιπέρι.

Αφού πάρουν το χρώμα της η πιπεριά προσθέτεις τα αυγά και με μια σπάτουλα σηκώνεις την ομελέτα καθώς γίνεται από κάθε πλευρά να πάει παντού σε όλο το τηγάνι το χτυμημένο αυγό. Σε ούτε 1 λεπτό λογικά ανάλογα με το μάτι τις κουζίνας θα είναι έτοιμη!

Καλή όρεξη .. κάντε μας ταγκ στο www.instagram.com.majenco & www.instagram.com/queengr