Έφτιαξα την συνταγή για το μαγικό Banana Pudding του ξακουστού Magnolias Bakery

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Έφτιαξα την συνταγή για το μαγικό Banana Pudding του ξακουστού Magnolias Bakery

Όσοι έχετε δει το Sex & The City σίγουρα γνωρίζετε το ξακουστό Magnolias Bakery της Νέας Υόρκης για τα φημισμένα Cupcakes και όχι μόνο! Πριν λίγο καιρό από το Instagram τους είχαν ανεβάσει το γλυκό αυτό και πήρα το βίντεο και το έκανα share και εγώ με αποτέλεσμα να λάβω άπειρα μηνύματα μεταξύ και "απειλητικά" συγκεκριμένα από την κολλητή μου την Ιωάννα πως διακινδυνεύετε η φιλία μας αν δεν την το φτιάξω άμεσα και πως έμπαινε σε ένα τούνελ και δεν με άκουγε και πως είχα μια εβδομάδα να το τελειοποιήσω και κάτι τέτοια ( ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΟΥ, λολ).

Βρήκα την συνταγή την ορίτζιναλ με βαθμό δυσκολίας για 2 υλικά, τα μπισκότα που χρησιμοποιούν είναι τα Vanilla Waffers της Nabisco τα οποία δεν τα έχω δει στην Ελλάδα αλλά πρόσφατα είδα παρεμφερή, (στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω την φίλη μου την Χαρίκλεια που της ζήτησα χωρίς να γνωρίζω το μέγεθος των κουτιών 4-5 κουτιά μπισκότα να μου έφερνε από την Αμερική και ήταν τεράστια χρειάστηκε βαλίτσα ), καθώς επίσης το άλλο πολύτιμο υλικό το Vanila Pudding by Jell-o, το οποίο μέχρι πρότινος υπήρχε στην Ελλάδα και δεν μπορούσα να το βρω και ευχαριστώ την νύφη μου την Αλεξία που μου έφερε 8 κουτιά από το Λονδίνο για να μπορώ να φτιάξω για τις παραπονιάρες φιλενάδες μου και όχι μόνο.

Σε ένα μίξερ βάζετε 1 1/2 κούπα νερό κατά προτίμηση εμφιαλωμένο,

1 κουτί ζαχαρούχο

2/3 instant vanila pudding by Jell-o.

τα ανακατεύετε καλά και τα βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες αλλά και αν μπορείτε και πιο πολύ.

Μετά χτυπάτε σε μίξερ 3 κούπες Heavy Cream ( Κρέμα γάλακτος ΟΧΙ light ), μέχρι να μαλακώσει. το προσθέτετε στο μείγμα το άλλο και με απαλές κυκλικές κινήσεις το ανακατεύετε να γίνει ένα.

Σε ένα γυάλινο στρογγυλό βαθύ μπολ για trifle βάζετε στον πάτο τα μπισκότα και κομμάτια από μπανάνες Άγουρες να είναι πράσινες για να πετύχει το γλυκό. Από πάνω λίγο μείγμα να πάει παντού και μετά επανάληψη μπισκότα μπανάνες μείγμα και από πάνω σπάτε μερικά μπισκότα για ντεκόρ όπως στις φώτο πιο κάτω.

4 μπανάνες θα χρειαστείτε. Το ξαναβάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά και μετά μπορείτε να το απολαύσετε. Συμβουλή όσο πιο πολύ το αφήσετε τόσο πιο νόστιμο θα βγει!

Καλή επιτυχία

Μπορείτε να με βρείτε στο www.instagram.com/majenco