Μακαρονάδα με κιμά και κάρυ!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Μακαρονάδα με κιμά και κάρυ!

Αν και δεν είμαι λάτρης του κρέατος έφτιαξα την απόλυτη μακαρονάδα με κιμά έτσι τουλάχιστον μου είπαν αυτοί που την έφαγαν... και ως συνήθως η συνταγή είναι από το μυαλό μου με ότι είχα πρόχειρα.

Σε μια κατσαρόλα έβαλα ελαιόλαδο και τσιγάρισα λευκά κρεμμύδια, έβαλα στικ κανέλας κ ένα φύλλο δάφνης μετά 600 γρ κιμά και αρκετό πιπέρι, κάρυ, γαρύφαλλο και κανέλα σκόνη! Έριξα λίγη ζάχαρη και έναν πελτέ ντομάτας, έναν κύβο λαχανικών και μια κονσέρβα ντοματίνια, βραστό νερό και ανακάτεψα. Έβρασα τα μακαρόνια ( χοντρά αυτά για το παστίτσιο) μαζί με ένα στικ κανέλας λίγο λάδι και αλάτι. Μετά το στράγγισμα έριξα τυρί τριμμένο κεφαλοτύρι και από πάνω τα υπόλοιπα ... περιττό να σας πω, πως μύριζε τόσο ωραία η κουζίνα με το γαρύφαλλο το κάρυ και την κανέλλα.

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε στο www.instagram.com/majenco