Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο Alfredo ταλιατέλες

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο Alfredo ταλιατέλες

Εύκολη πεντανόστιμη και εφετζίδικη συνταγή που θα κερδίσετε τα εύσημα όλων

Είχα πάρει από το σούπερ μάρκετ τις προάλλες για το μεσημεριανό ένα ολόκληρο κοτόπουλο σούβλας πεντανόστιμο σταθερή αξία που θυμίζει παιδικά χρόνια.

Ό,τι είχε περισέψει το βράδυ το καθάρισα, το έκοψα κομματάκια μικρά, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, και έκανα την εξής συνταγή στο πιτς φυτίλι.

Σε ένα τηγάνι έβαλα ελάχιστο λάδι ή βούτυρο όσο είναι τα κομματάκια από 3 σκόρδα ψιλοκομμένα μετά μερικά λευκά μανιτάρια και αρκετό πιπέρι. Μόλις γίνουν τα μανιτάρια, βάζουμε 2 κρέμες γάλακτος η μία να είναι αρκετά πιο ελαφριά από την άλλη. 150 γρ περίπου τριμμένη παρμεζάνα και καλό ανακάτεμα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το ψιλοκομμένο κόριανδρο ή μαϊντανό. Σε μια κατσαρόλα, όση ώρα γίνεται η σάλτσα, βράζουμε νερό με αρκετό αλάτι και μόλις είναι καυτό ρίχνουμε ένα πακέτο φρέσκιες ταλιατέλες για 3 λεπτά ακριβώς με λίγο ελαιόλαδο. ( μπορείτε να βάλετε ό,τι μακαρόνια έχετε απλά εμένα μου αρέσουν αυτά). Με μια λαβίδα βάζετε τα μακαρόνια απευθείας από το νερό χωρίς να τα στραγγίξετε στην σάλτσα και τα ανακατεύετε όλα μαζί. ( δείτε φωτογραφίες πιο κάτω ).

Και απλά απολαύστε ..

Καλή επιτυχία!!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco