Συνταγή για το ωραιότερο σνακ Brioche με σολομό, αβοκάντο, αυγό και λάδι τρούφας

Συνταγή για το ωραιότερο σνακ Brioche με σολομό, αβοκάντο, αυγό και λάδι τρούφας

Μαζί με τη σούπερ σπιτική σως είναι σίγουρα το πιο νόστιμο σνακ που θα έχετε δοκιμάσει.

Το ωραιότερο σνακ που έχω φτιάξει πρόσφατα είναι αυτό το απόλυτο για τα γούστα μου brioche με σολομό, αβοκάντο, ρόκα, βραστό αυγό και λάδι τρούφας.

Είναι πολύ εύκολο και απίστευτα νόστιμο.

1. Βράζετε το αυγό

2. Βάζετε σε φρυγανιέρα 2 κομμάτια ψωμί του τοστ κατα προτίμηση brioche.

3. Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύετε 2 κσ Philadelphia, ελάχιστο ψιλοκομμένο άνηθο (δεν είχα και έβαλα μαϊντανό φριζέ), χυμό από λεμόνι να γίνει μια ωραία σως.

4. Αλείφετε τη σως και στις 2 φέτες ψωμιού Brioche, τοποθετείτε κομμάτια καπνιστού σολομού, λίγη ρόκα και από πάνω λεπτά κομμένα κομμάτια αβοκάντο, όπως και στις φωτογραφίες πιο κάτω, το βρασμένο μελάτο αυγό κομμένο σε φέτες, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι και ελάχιστο λάδι τρούφας (προαιρετικά ξύσμα λεμονιού).

Και καλή σας όρεξη!!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco