Majenco's point of view

Majenco's point of view

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Some people have a photographic memory. I've got the film.

Συνταγή για το ωραιότερο σνακ Brioche με σολομό, αβοκάντο, αυγό και λάδι τρούφας

10 SHARES

Μαζί με τη σούπερ σπιτική σως είναι σίγουρα το πιο νόστιμο σνακ που θα έχετε δοκιμάσει.

Το ωραιότερο σνακ που έχω φτιάξει πρόσφατα είναι αυτό το απόλυτο για τα γούστα μου brioche με σολομό, αβοκάντο, ρόκα, βραστό αυγό και λάδι τρούφας. 

 

Είναι πολύ εύκολο και απίστευτα νόστιμο. 

1. Βράζετε το αυγό 

2. Βάζετε σε φρυγανιέρα 2 κομμάτια ψωμί του τοστ κατα προτίμηση brioche.

3. Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύετε 2 κσ Philadelphia, ελάχιστο ψιλοκομμένο άνηθο (δεν είχα και έβαλα μαϊντανό φριζέ), χυμό από λεμόνι να γίνει μια ωραία σως.

4. Αλείφετε τη σως και στις 2 φέτες ψωμιού Brioche, τοποθετείτε κομμάτια καπνιστού σολωμού, λίγη ρόκα και από πάνω λεπτά κομμένα κομμάτια αβοκάντο, όπως και στις φωτογραφίες πιο κάτω, το βρασμένο μελάτο αυγό κομμένο σε φέτες, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι και ελάχιστο λάδι τρούφας (προαιρετικά ξύσμα λεμονιού).

Και καλή σας όρεξη!!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco 

10 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ