Majenco's point of view

Majenco's point of view

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Some people have a photographic memory. I've got the film.

Συνταγή για τα απόλυτα Βραζιλιάνικα Pao de Queijo Cheese Puffs

Αυτά τα Gluten free & Grain free παραδοσιακά Pao de Queijo είναι το παραδοσιακό Βραζιλιάνικο τυρόψωμο.

Τα Βραζιλιάνικα Cheese Puffs είναι ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει. Θα ξετρελάνεις τους πάντες από παιδιά, φίλους, οικογένεια και ειδικά το άλλο σου μισό. 

Αυτά τα Gluten free & Grain free παραδοσιακά Pao de Queijo είναι το παραδοσιακό Βραζιλιάνικο τυρόψωμο. 

Είναι φτιαγμένα με απλά υλικά και με αλεύρι Tapioca το οποίο κάνει όλη την διαφορά και είναι τόσα ανάλαφρα και γευστικά.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις mixer ή blender αλλά πρώτα θα ανακατέψεις τα υγρά υλικά και μετά το Tapioca.  Αυτό είναι πολύ σημαντικό να γίνει με αυτή την σειρά για να μην σβολιάσει το μείγμα. 

Βουτυρώνεις καλά παντού μια φόρμα για 12 cup cakes / muffin. Ψήνεις για 15 - 18 λεπτά ή με το που δείτε ότι έχουν πάρει χρυσαφένιο καφετί χρώμα.

Τα Pao de Queijo μπορούν να φαγωθούν σαν ψωμί, σαν σνακ, σαν ορεκτικό.

Φτιάχνεις 12 και έχουν 210 θερμίδες.

Προθερμαίνεις τον  φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.

Ανακατεύεις στο μπλέντερ :

1/3 κούπας ελαιόλαδο 

2/3 κούπας γάλα 

1 αυγό σε θερμοκρασία δωματίου 

1 κγ αλάτι 

1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα 

Αφού τα ανακατέψεις όλα πολύ καλά θα προσθέσεις  1 1/2 κούπα Tapioca flour ( ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ) και μετά με μια σπάτουλα θα ξανά ανακατέψεις.

Βάζεις το μείγμα μέσα στις 12 θήκες για μάφιν στον φούρνο για 15 λεπτά και πραγματικά θα με θυμηθείς.

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco 

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ