Majenco's point of view

Majenco's point of view

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Some people have a photographic memory. I've got the film.

Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για Vegan Μαροκινό couscous είναι αυτή

Μια συνταγή για να γαργαλίσετε τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με ανατολίτικες γεύσεις είναι αυτή .

Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για Vegan Μαροκινό couscous είναι αυτή.

Είναι μια πιο απλοποιημένη vegan εκδοχή του  παραδοσιακού Μαροκινού κους κους με τραγανά αμύγδαλα και γλυκές σταφίδες.

Είναι ένα πολύ εύκολο και γευστικό πιάτο για να μαγειρέψετε και τρώγεται ζεστό. Μπορείτε να το σερβίρετε με ψητά λαχανικά ή με πρωτεΐνη.

Θα χρειαστείτε :

2 κσ ελαιόλαδο

1/2 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι 

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1/2 κγ κύμινο 

1/4 κγ κανέλλα 

3 κούπες ζωμό λαχανικών 

1 1/2 κούπα couscous 

1/2 κγ αλάτι 

1/4 κγ πιπέρι 

1/4 κούπα ανάμεικτες σταφίδες 

1/2 κούπα ψημένα λεπτό κομμένα αμύγδαλα 

1 κσ ψιλοκομμένο μαϊντανό 

Οδηγίες :

1. Ζεσταίνετε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά με το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μπαχαρικά  μέχρι το κρεμμύδι να μαγειρευτεί καλά ανακατεύοντας τακτικά για 5 λεπτά περίπου.

2. Προσθέστε τον ζωμό λαχανικών και σκεπάστε την κατσαρόλα για να έρθει σε μια βράση.

3. Αφαιρέστε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέστε αμέσως  και ανακατέψτε καλά μέσα το Couscous αφήνοντας το για 10 λεπτά να απορροφήσει τον ζωμό. 

4. Προσθέστε τις σταφίδες και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα μαζί και τον μαϊντανό.

Και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. 

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco 

www.twitter.com/majenco 

www.facebook.com/JencaMajenco

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ