Majenco's point of view

Majenco's point of view

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Some people have a photographic memory. I've got the film.

Συνταγή για Japanese Zucchini

5 SHARES

Η συνταγή για το Japanese Zucchini είναι το απόλυτο side dish για οποιοδήποτε Ασιατικό γεύμα αλλά ακόμα και για grilled θαλασσινά, κοτόπουλο ή κρέας.

Προσωπικά μου αρέσει σαν σαλάτα ή ακόμα και σαν ορεκτικό!

Το μυστικό είναι στο σωτάρισμα με τα σωστά μπαχαρικά και sauce.

Ένα φαγητό για 4 άτομα με συνολική θερμιδική αξία 107 θερμίδες, το οποίο φτιάχνετε μέσα σε 6 λεπτά.

 Θα χρειαστείτε:

3 μέτρια κολοκυθάκια 

2 κσ ελαιόλαδο

1 μέτριο γλυκό κρεμμύδι 

2 κσ teriyaki sauce 

1 κσ soy sauce 

1/4  κγ τριμμένα κόκκινα flakes πιπεριού

1/4  κγ μαύρο πιπέρι 

1 κσ σουσάμι 

 

Οδηγίες: 

1. Κόβετε το κολοκυθάκι μακρόστενα στα σε λεπτές φέτες και μετά κάθετα σε 6 κομμάτια.

2. Ζεσταίνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά το ελαιόλαδο.

3. Προσθέστε τα κολοκυθάκια μαζί με το κρεμμύδι και μαγειρεύετε για 2 λεπτά.

4. Ριξτε την Teriyaki sauce & soy sauce μαζί με τα flakes και το πιπέρι, ανακατεύοντας για 4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

5.  Πασπαλίζετε με το σουσάμι και σερβίρετε.

Αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο γευστικό προσθέστε 1 κουτάλια της σούπας βούτυρο προς το τέλος στο τηγάνι.

Τη συνταγή την βρήκα στο spicysouthernkitchen.com και την ευχαριστηθήκαμε όλοι.

 Καλή επιτυχία ...

 Μπορείτε να με βρείτε εδώ:

www.instagram.com/majenco 

www.twitter.com/majenco 

www.facebook.com/JencaMajenco 

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ