Majenco's point of view

Majenco's point of view

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Some people have a photographic memory. I've got the film.

Συνταγή για ταλιατέλες λεμονάτες με πέστο από φυστίκι μέσα σε 5 λεπτά

48 SHARES

Τόσο εύκολη και τόσο νόστιμη που θα θέλετε να την φτιάχνετε συνεχώς!

Η συγκλονιστική συνταγή αυτή για ζυμαρικά λεμονάτα με πέστο από φυστίκι θα μαγέψει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Έφτιαξα την συνταγή της The Pasta Queen για λεμονάτα ζυμαρικά με πέστο φυστικιού μέσα σε ούτε 5 λεπτά και πραγματικά ήταν ό,τι πιο νόστιμο και γευστικό έχω φτιάξει.

Θα χρειαστείτε

Ταλιατέλες φρέσκες ψυγείου ( ή Linguine, ή Fettuccine )

100 γρ Πεκορίνο τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο

Φύλλα φρέσκου δυόσμου

Ελαιόλαδο

2 χούφτες φυστίκια

1 λεμόνι στυμμένο

Εκτέλεση

Βράζετε νερό με αρκετό αλάτι σε μια κατσαρόλα και όταν κοχλάζει ρίχνετε τα μακαρόνια σύμφωνα με την ώρα που αναγράφεται στο πακέτο, ρίχνοντας και ελάχιστο ελαιόλαδο.

Οι Φρέσκιες ταλιατέλες χρειάζονται 2 λεπτά.

Σε ένα μπλέντερ ανακατεύετε όλα τα υλικά και τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία, ρίχνοντας νερό από τα ζυμαρικά σας 3 κουταλιές της σούπας -αλλά και με το μάτι μπορείτε να καταλάβετε-.

Ανακατεύετε και ρίχνετε κατευθείαν από την κατσαρόλα τα μακαρόνια σας ανακατεύοντας συνέχεια όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω.

Σερβίρετε με Πεκορίνο τυρί και φύλλα δυόσμου για διακόσμηση.

Καλή επιτυχία...

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

 

48 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ