Συνταγή για το απόλυτο σπιτικό Μεξικάνικο Guacamole μέσα σε 3 λεπτά

Συνταγή για το απόλυτο σπιτικό Μεξικάνικο Guacamole μέσα σε 3 λεπτά

Δώστε στην μαγειρική σας το αέρα τη λατινικής Αμερικής με την συνταγή για το απόλυτο σπιτικό Μεξικανικό Guacamole με Tajin seasoning 

Συνταγή για το απόλυτο σπιτικό Μεξικανικό Guacamole χρησιμοποιώντας Tajin Seasoning θα εκτινάξετε το πιάτο σας δίνοντας τον αέρα της Λατινικής Αμερικής.

Το Tajín Clásico Seasoning παρασκευάζεται με ένα μοναδικό 100% φυσικό μείγμα από πιπεριές chili, lime και θαλασσινό αλάτι. Μια εναλλακτική για όσους δεν τρελαίνονται για καυτερά, αλλά θέλουν μια μικρή… περιπέτεια στο πιάτο τους!

Έφτιαξα μια διαφορετική εκδοχή του Guacamole γιατί στην παρέα που μαγείρεψα δεν αρέσει ο κόλιανδρος το κρεμμύδι και το σκόρδο που είναι η original συνταγή και πρόσθεσα ένα μαγικό μπαχαρικό το Tajin που έδωσε άλλον άερα.

Θα χρειαστείτε:

3 ώριμα αβοκάντο

5 ντοματίνια

1 κσ ελαιόλαδο

Φρέσκο αλάτι

Φρέσκο πιπέρι

1 κσ Tajin ( https://www.kyso.gr/taj%C3%ADn®-clásico-seasoning-fusiko/p-el-1099 )

1 lime στημένο

Αν θέλετε προαιρετικά να προσθέσετε για να φτιάξετε την original Μεξικάνικη συνταγή αυτά είναι τα υλικά που θα χρειαστείτε:

1/2 κούπα κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κγ τριμμένο σκόρδο

3 κσ ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Οδηγίες

Ψιλοκόβετε τα ντοματίνια , τα αβοκάντο και φορώντας γάντια τα ανακατεύετε να λιώσουν σε ένα μπολ. Ρίχνετε από πάνω το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και το Tajin, και το στημένο Lime. Το βάζετε στο ψυγείο για λίγη ώρα για να δροσίσει και το σερβίρετε με Nachos.

Καλή επιτυχία...

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco