Συνταγή για ζυμαρικά με μουστάρδα και θα συγκλονίσετε τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για ζυμαρικά με μουστάρδα και θα συγκλονίσετε τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους

Με αυτή την συγκλονιστική συνταγή για ζυμαρικά με μουστάρδα θα ενθουσιάσετε και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο 

Ζυμαρικά με μουστάρδα !!!! Ναι πολύ καλά διαβάσατε. Ίσως να είναι και η πιο νόστιμη συνταγή που έχω φτιάξει και είναι τόσο απλή και εύκολη.

Η συνταγή γεννήθηκε μέσα από την πείνα και τα διαθέσιμα υλικά που είχα. Δοκίμασα για πρώτη φορά τα ζυμαρικά Papiri δεν είναι διαφήμιση αλλά πραγματικά δεν θα την έφτιαχνα την συγκεκριμένη συνταγή με άλλο είδος ζυμαρικών γιατί ταιριάζανε απόλυτα. Τα έφτιαξα 2 φορές σε μια εβδομάδα μιας και είχαν απόλυτη επιτυχία και ζήτηση.

Θα χρειαστείτε :

Ζυμαρικά Papiri Barilla

150 γρ Παρμεζάνα τριμμένη

1 Shallot

1 Κρέμα γάλακτος

1 Κρεμμύδι Shallot

1 Κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon

1 κουταλιά της σούπας Βούτυρο και άλλη μια για τα ζυμαρικά

Λίγο λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες :

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό με αρκετό αλάτι και όταν κοχλάζει ρίχνετε τα Papiri σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο των ζυμαρικών.

Σε ένα κατσαρολάκι η τηγάνι ρίχνετε ελαιόλαδο και το βούτυρο και τσιγαρίζετε το Shallot κρεμμύδι σε μικρά κομματάκια και μόλις καραμελώσει ρίχνετε 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon, λίγο παρμεζάνα και σε μια μεγαλη κουτάλα μαγειρικής νερό από τα ζυμαρικά, ένα κουτάκι κρέμα γάλακτος αλάτι λίγο και αρκετό πιπέρι. Ανακατεύετε και ρίχνετε την υπόλοιπη παρμεζάνα και άλλη μια κουταλά μαγειρικής από το νερό που μαγειρεύετε τα μακαρόνια. ( δείτε το τικτοκ βίντεο πιο κάτω)

Με το που είναι έτοιμα τα ζυμαρικά σας τα σουρώνετε ρίχνετε στην κατσαρόλα λίγο βούτυρο και τα προσθέτετε στην σάλτσα. Σερβίρετε με παρμεζάνα και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

Καλή επιτυχία ..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco