Αυτή είναι η συνταγή μου για την πιο εντυπωσιακή πάστα σολομού με μπρικ

Ξεκάθαρα αυτή η νόστιμη και εντυπωσιακή συνταγή για πάστα με σολομό και μπρικ είναι για να κερδίσετε τις εντυπώσεις
Η σπεσιαλιτέ μου είναι ξεκάθαρα το πιάτο που έχουν αγαπήσει όλοι μου οι φίλοι εκτός από το σουφλέ σοκολάτας η Salmon pasta με μπρικ.
Είναι ένα φαγητό που είναι άκρως εντυπωσιακό, γευστικό και κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Υλικά
1 πακέτο Casarecce n.87 Barilla
350 γρ κρέμα γάλακτος ( χρησιμοποιώ Όλυμπος)
350 γρ τριμμένη παρμεζάνα grana padano
200 γρ gourmet selection smoked salmon
50 γρ Μπρικ άγριου σολομού
Πιπέρι τριμμένο
Φρέσκο πιπέρι
Οδηγίες:
Βράζετε σε μια κατσαρόλα νερό με αλάτι και όταν αρχίσει να κοχλάζει ρίχνετε τα Casarecce μέσα για περίπου 12 λεπτά ( όσο αναφέρει το πακέτο ) , και πασπαλίζετε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Σε ένα τεφαλ τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αρχικά 200 γρ παρμεζάνα και αρκετό πιπέρι. Ανακατεύετε παρά πολύ καλά και ρίχνετε και άλλη παρμεζάνα και μαζί 2-3 κσ από το νερό που βράζει τα μακαρόνια.
Κόβετε τον σολομό σε κομματάκια και προσθέστε στο μείγμα ανακατεύοντας απαλά και προσθέστε και άλλη παρμεζάνα.
Στραγγίζετε τα μακαρόνια και σε ένα βαθύ μπολ η στην κατσαρόλα τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Σερβίρετε και πρόσθετε στο κέντρο του πιάτου σας μια κουταλιά από το μπρικ και τρίβετε και φρέσκο πιπέρι.
Καλή σας απόλαυση !!!
Μπορείτε να με βρείτε εδώ :