Συνταγή για Burrata με κατεψυγμένη ντομάτα, αγγούρι & ροδάκινο ότι πιο δροσερό για το καλοκαίρι

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για Burrata με κατεψυγμένη ντομάτα, αγγούρι & ροδάκινο ότι πιο δροσερό για το καλοκαίρι

Φτιάξτε αυτή την συνταγή για Burrata με κατεψυγμένη Ντομάτα, Αγγούρι & Ροδάκινο και θα είναι ότι πιο δροσερό έχετε δοκιμάσει αυτό το καλοκαίρι

Αυτόν τον μήνα πειραματίστηκα με πολλές συνταγές που έφτιαξα και άρεσαν σε όλους και θα σας τις παρουσιάσω λέγοντας πως πρέπει πραγματικά να τις δοκιμάσετε.

1753821604555-695282311-img4729-copy.jpg

Αυτή η συγκεκριμένη συνταγή για Burrata με κατεψυγμένη ντομάτα, αγγούρι και ροδάκινο είναι ότι πιο δροσερό μπορείτε να φάτε ειδικά με την ζέστη που έχουμε.

Υλικά:

  • 1 μπάλα μπουράτα
  • 1 ώριμο μικρό ροδάκινο,
  • 1 μικρό αγγούρι,
  • 1 μικρή ντομάτα,
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • Χυμός λεμονιού (φρεσκοστυμμένος)
  • Αλάτι (θαλασσινό ή ανθός αλατιού, ιδανικά)
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Προαιρετικά: φρέσκος βασιλικός, δυόσμος ή λίγες σταγόνες κρέμα βαλσάμικο

Εκτέλεση:

  • Βάζουμε στην κατάψυξη την ντομάτα, το αγγούρι και το ροδάκινο, μερικές ώρες πριν ή και από την προηγούμενη ημέρα.
  • Τοποθετούμε την μπουράτα στο κέντρο του πιάτου και την ανοίγουμε ελαφρώς για να φανεί η κρεμώδης υφή στο εσωτερικό της.
  • Συμπληρώνουμε με την κατεψυγμένη ντομάτα, ροδάκινο και αγγούρι αφού τα τρίψουμε με τρίφτη από πάνω.
  • Ραντίζουμε γενναιόδωρα με ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε λίγο φρεσκοστυμμένο λεμόνι.
  • Πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Προαιρετικά: Γαρνίρουμε με μυρωδικά ή με λίγες σταγόνες βαλσάμικο.

Είναι ότι πιο γευστικό νόστιμο και δροσερό έχετε δοκιμάσει !!!

Καλή επιτυχία !!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco