Αυτή είναι η Viral trending συνταγή για wrap με βάση το κολοκυθάκι
Η πιο εύκολη νόστιμη και εντυπωσιακή trending viral συνταγή είναι το wrap με βάση το κολοκυθάκι
Αυτή την συνταγή την είδα σε πολλές παραλλαγές στο τικτοκ και με εντυπωσίασε.
Έτσι μια μέρα ήμουν στην βιολογική λαϊκή πήρα κολοκυθάκια ρόκα και ντοματίνια και πιο κάτω θα δείτε το αποτέλεσμα.
Σας προτείνω να την δοκιμάστε και με αβοκάντο και σολομό.
Υλικά:
- 1 κολοκυθάκι
- ½ φλιτζάνι τριμμένο μοτσαρέλα
- Μια πρέζα αλάτι
- Λίγο λάδι από αβοκάντο (ή εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο)
- Προαιρετικά υλικά γέμισης: τυρί κρέμα, ντοματίνια, ρόκα, ( εναλλακτικά καπνιστός σολομός, αβοκάντο κ.ά.)
Οδηγίες:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 175°C (350°F).
- Στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Με τη βοήθεια μαντολίνου, κόψτε το κολοκυθάκθι σε όσο το δυνατόν πιο λεπτές και ομοιόμορφες φέτες. Τοποθετήστε τις φέτες στο ταψί, επικαλύπτοντάς τις ελαφρώς για να σχηματίσετε τη βάση του ρολού.
- Ραντίστε ελαφρά με το ελαιόλαδο λάδι και πασπαλίστε με μια πρέζα αλάτι.
- Απλώστε ομοιόμορφα την τριμμένη μοτσαρέλα πάνω από τις φέτες κολοκυθιού.
- Ψήστε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει ελαφρώς χρυσαφένιο χρώμα.
- Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει 2–3 λεπτά.
- Προσθέστε τα αγαπημένα σας υλικά γέμισης — π.χ. τυρί κρέμα, ντοματίνια, ρόκα, σολομό, αβοκάντο.
- Διπλώστε το κολοκυθάκι και απολαύστε!
Καλή επιτυχία !!!
Μπορείτε να με βρείτε εδώ :