Την Κυριακή θα μαγειρέψει και ο ..

Την Κυριακή θα μαγειρέψει και ο ..

Την ερχόμενη Κυριακή 2  Ιουνίου με την W.I.N. Hellas οργανώνουμε ένα celebrity cooking στο εστιατόριο Barque στην Νέα Ερυθραία στις 9.30 το βράδυ. Χθες το μεσημέρι μου επιβεβαίωσε και ο Μύρωνας πως θα μαγειρέψει και εκείνος για τον φιλανθρωπικό αυτόν σκοπό για να βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του να μαζευτούν χρήματα .

Είναι γνωστό πως ο Μύρωνας έχει εξαιρετικά cooking skills και έτσι χαρήκαμε ακόμα πιο πολύ με το που μάθαμε τα νέα. Μαζί με τον Μύρωνα θα μαγειρέψουν και οι : o Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, η Έλλη Κοκκίνου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Μαρία Κορινθίου, η Χριστίνα Αλούπη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Νικολέττα Ράλλη, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Σωτήρης Νίνης, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Γιώργος Λιανός, η Μαριλίτα Χατζιβασιλείου, η Donna Chalas, αλλά και διάφοροι αθλητές.

Το μενού περιλαμβάνετε απο 2 διαφορετικά ορεκτικά, 1 σαλάτα, 2 κυρίως πιάτα και 3 διαφορετικά γλυκά. Κοστίζει 35 ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένου κρασιού και μπύρας.   Αν κάποιος θέλει να έρθει και να κάτσει στο μπάρ η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί. ( θα τεθεί σειρά προτεραιότητας σε αυτούς που έχουν εξασφαλίσει τα reserve τους νωρίτερα).

Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο του W.I.N. HELLAS  2108996636, ή και στο BARQUE : 2108002201-2.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο μοναδικός Dj Γιάννης Σαρτζετάκης, ( καθώς και θα υπάρξουν και διάφορες εκπλήξεις κατά την διάρκεια της βραδιάς).