Μπράβο στους αφανείς Ήρωες των MVA 2013 !!!

Μπράβο στους αφανείς Ήρωες των MVA 2013 !!!

Τα MAD Video Music Awards αποτελούν σίγουρα θεσμό στο music industry. Είναι η πιο ευχάριστη νότα στους καιρούς που ζούμε και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό μόνο αν έχει κόμπλεξ και μένος. Υπάρχουν πολλοί ήρωες άλλοι αφανείς και άλλοι όχι για να στηθεί το φαντασμαγορικό αυτό σόου. Εκτός από τον Ανδρέα και την Ρεγγίνα υπάρχει και εταιρεία Progressive του Κωνσταντίνου Καφίρη, υπάρχουν όλοι οι στυλίστες, κωμμωτές, μακιγιέρ, χορευτές, υπάρχει ο μοναδικός Κωνσταντίνος Μπουρούνης, και πολλοί άλλοι. Το πιο μεγάλο asset του θεσμού αυτού είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός που με τις μοναδικές χορογραφίες του είναι ο αρχηξεσηκωτής αυτού του μεγάλου πάρτι. 

Ο Φωκάς είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα και χαίρομαι που τον γνώρισα στο ξεκίνημα του στο πλευρό της Άννας Βίσση την εποχή του Χάος και Γκάζι το 1995. Ότι έχει κάνει είναι απόλυτα ωραίο. 

Την Κυριακή το βράδυ μετά τις πρόβες τον συνάντησα τυχαία μαζί με τον παιδικό μου φίλο τον Ηλία Κοκοτό στο εστιατόριο Hama στην Γλυφάδα που είναι και το στέκι όλων που αγαπούν την ποιότητα στο sushi.