Στην γιορτή της Ορθούλας !!!

Στην γιορτή της Ορθούλας !!!

Χρόνια πολλά Ορθοδοξάκι ..

Χθες ήταν της Αγίας Ορθοδοξίας και γιόρταζε η αγαπημένη μας Ορθούλα. Θυμάμαι που όταν ήταν εν ενεργεία μπασκετμπολίστρια στον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος την αποκαλούσε Ορθοδοξάκι και τις άρεσε πολύ.

Χθες το απόγευμα μαζευτήκαμε σπίτι της για να την τιμήσουμε για το καλό. Με μια πληθώρα κόσμου που μπαινόβγαιναν, παιδάκια, βαφτιστήρια, ένας ωραίος χαρούμενος χαμός γινότανε.

Η ορθούλα όπως πάντα ήταν μια άριστη οικοδέσποινα και φρόντισε να ην λύψει τίποτα από κανέναν. Εκτός των φαγητών που είχε στον μπουφέ είχε φτιάξει και την δική της συνταγή για ντίπ με γιαούρτι και κρεμμύδι που ήταν φανταστική.

Την ερχόμενη Κυριακή 16 Μαρτίου θα είναι μαζί με την Ορθούλα που και θα βραβευτεί αλλά και θα παίξει μπάσκετ στο celebrity W.I.N. Hellas αγώνα που διοργανώνουμε στον Πρωτέα Βούλας και αξίζει να έρθετε στις 12 μια πληθώρα γνωστού κόσμου για να στηρίξουν τον αγώνα μας κατά τις κακοποιημένες γυναίκες.

Η Αννίτα, η Χριστίνα, η Dolly, η Ορθούλα και εγώ μαζί με την πρόεδρο του W.I.N. Hellas και άλλες 21 Celebrities θα σας περιμένουμε εκεί.