Πράσινη εμπειρία και σε όλα ΝΑΙ !!!

Πράσινη εμπειρία και σε όλα ΝΑΙ !!!

Σε όλα ΝΑΙ !!!!

Πριν λίγο καιρό η Ελεονώρα διπλώθηκε κανονικά στα δύο με πολύ σοβαρό πρόβλημα στην μέση. Πόναγε τόσο πολύ που μου δήλωσε πως από εδώ και πέρα θα μου λέει σε όλα ναι ( τα φάρμακα έκαναν δουλειά ..λολ). Και έτσι με το που ένιωσε λίγο καλύτερα ξεκινήσαμε ..

Τόσα χρόνια με ρωτάει με απορία γιατί δεν χάνω αγώνα του ΠΑΟ και χθες το κατάλαβε και μόνη της. Είναι αυτό που αισθάνεσαι το πάθος το ξέσπασμα τις καθημερινότητας που εκείνο το 2ώρο που βρίσκεσαι στο γήπεδο η μόνη έννοια που έχεις είναι να μπεί το γκολ ή το καλάθι, να ζεις την στιγμή αυτή και να ανεβαίνει η αδρεναλίνη στα ύψη.

Και αν και είναι Παναθηναϊκός και λόγο του αδερφού της Δημήτρη, που δεν χάνει και αυτός σχεδόν αγώνα.. χθες είχε την πρώτη της εμπειρία και χάρηκε σαν παιδάκι με την διαφορά ότι σε όλο τον αγώνα μου έλεγε αχ να γίνει καλά η μέση μου και θέλω να πάω να κάτσω και εγώ με την θύρα 13, τους έβλεπε και πορωνόταν ακόμα πιο πολύ μέχρι που σφύριζε και εκείνη ρυθμικά .. ( έχω βάλει βιντεάκι στο www.instagram.com/majenco θα κλάψετε αν το δείτε), και επίσης θέλει να αρχίσει να γράφει και συνθήματα..

Αφού τελείωσε ο αγώνας μου δήλωσε πως θέλει διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν και πως θα έρθει και στο μπάσκετ. Και επειδή δεν είχε πράσινα παπούτσια πήγε πρωί πρωί και αγόρασε all starακια .. πωρωμένη και ενθουσιασμένη..( μόλις αλλάξει η ψυχολογία θα δεις που δεν θα χρειαστεί το χειρουργείο στο υπογράφω).

Η Ελένη εννοείται και σήμερα στην εκπομπή της στο ραδιόφωνο του Δρόμου 89,8 μας έδωσε στεγνά, κάτι δικά μας που κάνει πάντααααααα καθημερινά στις 7-10 το πρωί σε τηλενουβελες ιστορίες που έχουμε δημιουργήσει να δω πότε θα κάνουμε μίνι γυρίσματα με καφάσια αγκαλιά στην λαχαναγορά .. ξέρεις εσύ ..

Η Χριστίνα θέα Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς είτε από την οικογένεια της είτε και από μένα την έχουμε στενό μαρκάρισμα μιας και είναι μέσα στην θετική ενέργεια και υπερβολικά γουρλού με το να πέφτει μέσα σε όλες τις προβλέψεις της μέσα εντός και εκτός γηπέδου μιας και είναι για εμένα από τις πιο καλές αστρολόγους με απίστευτο χάρισμα όπως λένε και όλοι οι φίλοι μας που την έχουν γνωρίσει.. ( σε ΌΛΑ πέφτει μέσα).

Ο Αλέξανδρος που είναι από τους πιο Κύριους φίλος μου, δεν ξέρω πως τα έβγαλε πέρα με εμάς τις 4 τρελές χθες αλλά νομίζω πως πρέπει να το συνηθίσεις γιατί μαζί θα πηγαίνουμε σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στην νέα σεζόν και αυτά που άκουγες στο πήγαινε αλλά και στο έλα ήταν πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που έπονται .. λολ ..( θανκς φορ γεστερντεϊ ..)