Το δικό μου Dream team στο Romeo !!!

Το δικό μου Dream team στο Romeo !!!

Επιτέλους φέτος έγινε η δική μου επιλογή !!!

Είναι πολύς καιρός τώρα που έλεγα στον Κύριο Τάκη Γιγουρτάκη πως μαζί με τον αγαπημένο Γιώργο Γιαννιά θα ήθελα να δω στο Romeo τον Θεό μου τον Λεπά !!! Και οφείλω να πω πως είναι η δεύτερη φορά που του ζητάω σε μαγαζί του να έχει τον Θεούλη μου τον Λευτέρη και είναι η και η δεύτερη φορά που δεν μου χάλασε χατήρι.

Με αυτά και με αυτά γιατί τα μπουζούκια και τα ξενύχτια γενικά τα είχα κόψει στο over all .. ήρθε η καταστροφή μου μιας και πήγα την Κυριακή που μας πέρασε στο Romeo που γινόταν το έλα να δείς στην κυριολεξία.. από όλα είχε ο μπαξές .. και που είχα να γυρίσω σπίτι μου ξημέρωμα στην Αθήνα ούτε που θυμάμαι από πότε ..( η αρχή έγινε την Παρασκευή στην Μύκονο που γυρίσαμε με το λάλημα του κόκκορα αλλά έτερον εκάτερον αυτό). Και που λέω η καταστροφή μου γιατί το πρόγραμμα του Romeo είναι το απόλυτο θεικό και αγαπημένο που θα με αναγκάσει να είμαι εκεί όσο πιο πολλές φορές γίνεται να πάω οπότε η διαδρομή Πολιτεία Γλυφάδα θα γίνει σε τρελά 0-100.

Όταν βρισκόμουν στο Hama στην Γλυφάδα που είναι δίπλα στο Romeo, παλιότερα πέρναγα για 20 λεπτά max στο πρώτο μέρος του Γιώργου Γιαννιά για να δω την Γίγου οικογένεια μου, αλλά και επειδή μου αρέσει πολύ η φωνή του Γιώργου. Τώρα που τραγουδάει με το είδωλο μου τον Λεπά από της "33-34" παραστάσεις όσες κάνουν θα με δει σίγουρα τις "19"..

Και επειδή είμαι πολύ old school σας λέω μην το χάσετε είναι σταθερή αξία ανεβαστική στα καλοκαιρινά δρώμενα !!!