Ένα μεγάλο Ευχαριστώ δεν είναι αρκετό ..

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ δεν είναι αρκετό ..

Το ετήσιο Celeb Beach Volley του W.I.N. HELLAS είχε την απόλυτη επιτυχία χάρη σε όλους εσάς που είστε πάντα εκεί για εμάς !!!

Το σύνθημα μου Motto στην ζωή είναι ένας για όλους και όλοι για έναν και στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ΌΛΟΙ για τον W.I.N.HELLAS.

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου διοργανώσαμε με απόλυτη επιτυχία το ετήσιο Celeb Beach Volley για τον W.I.N.HELLAS. Δεν θα μπορούσε να έχει αυτή την επιτυχία χωρίς την συμμετοχή όλων αλλά και ακόμα πιο πολύ και στους χορηγούς μας, Swarovski, Oriflame, MotherCare, στους υποστηρικτές μας, Franklin & Marshall, τους χορηγούς επικοινωνίας μας, το Queen.gr & το Gossip-tv.gr, σε αυτούς που μας στηρίζουν θέλοντας να βοηθήσουν με τον τρόπο τους, αλλά και στους "silent sponsors" συγκεκριμένα θέλω επίσης να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι το έργο μας και μας στηρίζουν με ανιδιοτέλεια ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Δημιουργήσαμε από τις 2 δωδεκάδες που είχαμε 4 ομάδες με αρχηγούς Coach 1 την Έφη Σφυρή όπου στο δικό της team ήταν η Πηγή Δεβετζή, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Βλάσσης Χολέβας, ο Σάκης Ψάρρας, ο Κώστας Φραγκολιάς, Σοφία Παθέκα και η Εύη Χρήστου ενώ στο δεύτερο team, Coach ήταν ο Γ. Πιπεργιάς με παίχτες τον Ζάχο Αφρουδάκη, τον Νίκο Βουρλιώτη, την Χριστίνα Βραχάλη, τον Λάμπρο Παπακώστα την Ζωή Δημητράκου & την Πρόεδρο του ΜΚΟ την Μάντα Παπαδάκου.

Οι νικητήριες ομάδες ήταν η 3η & η 4η με Coaches τον Κ. Γκουρτσιούλη και με παίχτες τον Ντούσαν Βούκσεβιτς, τον Κώστα Γκρέκα, την Σόφη Πασχάλη την Αννίτα Ναθαναήλ τον Γιώργο Αφρουδάκη και την Κατερίνα Ευαγγελινού καθώς και την 4η ομάδα του Coach Μπερμπερίδη με παίχτες τον Γιάννη Σπαλιάρα, Γιώργο Μανίκα, Κλέλια Πανταζή, Σήλια Παπαδάκου, Έλενα Γαλίφα και Πηγιάννα Μεθενίτη.

Πιο κάτω θα διαβάσετε το δελτίο τύπου αναλυτικότατα:

Τουρνουά beach volley με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της κακοποίησης των γυναικών, διοργάνωσε ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός W.I.N. HELLAS, σε συνεργασία με το BeachVolleyAcademy της ´Εφης Σφυρή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 17:30, στο MoanaBeach House στο Varkiza Resort, με τη χορηγία των εταιριών Swarovski, Oriflameκαι Mothercare και την στήριξη της Franklin&Marshall.

Δημοφιλείς προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της show biz «επιστρατεύτηκαν» στον Αγώνα του W.I.N. HELLAS για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση του προβλήματος σωματικής και ψυχολογικής βίας κατά των γυναικών.

Mε διαιτητές τους Χ. Μάλφα και Δ. Αντωνιάδη και coaches από το VSC BV Academyby Efi Sfyri (Κ. Γκουρτσούλης, Τ. Μπερμπερίδης και Γ. Πιπεργιάς).

Οι celebrity που αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Project Manager Σαμάνθα Αποστολοπούλου, για την συμμετοχή στον αγώνα ήταν:

ΤΕΑΜ 1 coach Έφη Σφυρή

Πηγή Δεβετζή , Ι. Μελισσανίδης, Β. Χολέβας, Σ. Ψάρρας, Κ. Φραγκολιάς, Ε. Χρήστου

ΤΕΑΜ 2 coach Γ.Πιπεργιάς

Ζ. Αφρουδάκης, Ν. Βουρλιώτης, Χ. Βραχάλη, Λ. Παπακώστας, Ζ. Δημητράκου, Μ. Παπαδάκου

ΤΕΑΜ 3 coach K. Γκουρτσούλης

Ν. Βούκσεβιτς, Κ. Γκρέκας, Σ. Πασχάλη, Α. Ναθαναήλ, Γ. Αφρουδάκης, Κ. Ευαγγελινού

ΤΕΑΜ 4 coach Μπερμπερίδης

Γ. Σπαλιάρας, Γ. Μανίκας, Κ. Πανταζή, Σ. Παπαδάκου, Ε. Γαλίφα,Π. Μεθενίτη

Ολυμπιονίκες, αθλητές, δημοσιογράφοι, πρωταγωνιστές της μόδας και της showbiz, ένωσαν το ταλέντο τους στο πανέμορφο άθλημα του beach volley για να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των γυναικών. Οι Celebrities αγωνίστηκαν έχοντας κάνει “tattoo” το μήνυμα του αγώνα #WePlayForWin και την καρδιά-σήμα του οργανισμού στο σώμα τους από την ομάδα της Oriflame και φορώντας το Activity Tracking Bracelets της Swarovski που μετρούσε το βήματα τους. Σε ατμόσφαιρα πάρτι και σε κατάμεστο γήπεδο στο Varkiza Resort- Moana Beach Bar, ολοκληρώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας αργά το απόγευμα της Τετάρτης 13 Iουλίου, αναδεικνύοντας νικήτριες τις ομάδες 3 και 4 με σκορ 2-0 σετ (22-20, 21-19). Μετά τη λήξη του αγώνα νικητές και ηττημένοι αντάλλαζαν συγχαρητήρια, αγκαλιές και "πειράγματα" σχετικά με την τεχνική τους κατάρτιση αλλά και την απόδοση τους, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα δώρα και gadgets που είχαν ετοιμάσει οι χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει η Αντιπρόεδρος της WIN Hellas η Κα. Χριστίνα Λούκα.

Επίσης να αναφέρουμε ότι Guest DJ ήτανε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Προέχει φυσικά η επικοινωνία υπέρ της προστασίας των γυναικών τόσο σε θέματα σωματικής όσο και ψυχικής υγείας. Όπως δήλωσε και η Πρόεδρος του W.I.N. HELLAS, κ. Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου, «Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να περάσει ακόμα μια φορά το μήνυμα υπέρ της προστασίας της γυναίκας και ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση δυνατά στο κοινό! Όσοι βρίσκονται στο πλευρό μας, είναι σύμμαχοι, αφού ο συγχρονισμός όλων των πλευρών για την προστασία της γυναίκας και την άρση της γυναικείας κακοποίησης σε όλες τις μορφές της είναι αγαθό! Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που συνεργαστήκαμε φέτος με την Έφη Σφυρή, που αναγνωρίζει την ανάγκη αυτή και συμβάλλει ενεργά στην κάλυψή της, στηρίζοντας το πολύπλευρο έργο μας!».

Η Έφη Σφυρή, υπεύθυνη του αγωνιστικού προγράμματος, δήλωσε: "Στόχος μας είναι να ενώσουμε διαφορετικά πρόσωπα με αντιθετικά γνωρίσματα σε ένα κοινό τόπο, την άμμο. Καθένας από τους προσκεκλημένους κατέθεσε ένα μικρό δείγμα από το ταλέντο που φέρει και που τον έχει κάνει τόσο ξεχωριστό και επιτυχημένο στον τομέα του. Το beach volley είναι ένα άθλημα συνώνυμο της χαράς, που ως μοναδικό στόχο έχει να ψυχαγωγεί υιοθετώντας μηνύματα ενότητας και κοινωνικής ευθύνης. Ευχαριστούμε το WIN HELLAS για τη σπουδαία ευκαιρία που έδωσε στο VSC BV Academy να συνεχίσει τη φιλανθρωπική του δράση, μέσω του μαγικού αθλήματος της άμμου.

Η Swarovski Hellas στέκεται για άλλη μια φορά αρωγός στο έργο της W.I.N. Hellas

H Swarovski, μια επωνυμία συνώνυμη με τη λάμψη και το φως, εδώ και έναν αιώνα παρέχει ομορφιά και ποιότητα στο χώρο του κοσμήματος και της μόδας, και εκφράζει καθημερινά την αγάπη της για τη γυναίκα.

Με αυτό τον κοινό παρονομαστή, η Swarovski ενώνει για άλλη μια φορά τις δυνάμεις της με την μη κυβερνητική οργάνωση W.I.N. Hellas και μαζί στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

ORIFLAME | Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και χτίζουμε ένα καλύτερο κόσμο!

Αποστολή της Oriflame είναι να κάνει τα όνειρα των ανθρώπων πραγματικότητα! Η υπόσχεσή της, Your Dreams – Our Inspiration™, είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία και τη Σουηδική της κληρονομιά εδώ και 50 χρόνια. Προσφέρει, μέσω της επιχειρηματικής της ευκαιρίας και των προϊόντων ομορφιάς, την ευκαιρία σε όλους να αλλάξουν τη ζωή τους και να κάνουν όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα. Εταιρεία με σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση και με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο βρίσκεται πάντα κοντά σε ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης και βοήθειας.

Η Oriflame στηρίζει πολλά χρόνια στο έργο του W.I.N. HELLAS, συμβάλλοντας στη μεγάλη προσπάθεια του να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον σε όλες αυτές τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφή κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους για ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτές τις ίδιες και τα παιδιά τους. (www.oriflame.gr )

Τα καταστήματα mothercare, τα πλέον εξειδικευμένα καταστήματα για την μέλλουσα μητέρα και το μωρό της μέχρι την ηλικία των 8 ετών, ξεκίνησαν το 1961 και σήμερα λειτουργούν 60 χώρες διεθνώς, εκ των οποίων και στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες, που επέλεξε η μαμά εταιρεία στην Αγγλία να δραστηριοποιηθεί με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει το 1987 στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα 34 καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και σε 5 χώρες στα Βαλκάνια.

Το όνομα mothercare έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και αποτελεί ένα σύμβολο ασφάλειας και ποιότητας με διεθνή αναγνώριση.

Στα καταστήματα mothercare μπορεί η μέλλουσα μαμά να βρει οτιδήποτε χρειαστεί από την στιγμή που μένει έγκυος και μέχρι το παιδί της να γίνει 8 ετών. Τα καταστήματά της προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων από ρούχα εγκυμοσύνης, βρεφικής και παιδικής μόδας μέχρι τα πάντα για το δωμάτιό,τη βόλτα,το φαγητό, και το μπάνιο, την ασφάλειά και το παιχνίδι του μωρού.

Το όνομα mothercare έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και αποτελεί ένα σύμβολο ασφάλειας και ποιότητας με διεθνή αναγνώριση. Προτεραιότητά των καταστημάτων mothercare είναι η απόλυτη ασφάλεια του παιδιού και της μητέρας, γι΄ αυτό όλα τα είδη πληρούν όχι μόνο τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας αλλά ακόμη πιο αυστηρότερες που θέτουν το mothercare ως εταιρία. Απλά εμπιστευτείτε τον ειδικό.

Η Franklin & Marshall είναι ένα πρωτοποριακό ιταλικό fashion brand που ιδρύθηκε το 1999 από το δίδυμο Giuseppe Albarelli και Andrea Pensiero στη Βερόνα. Με χαρακτηριστικό casual vintage ύφος, εμπνευσμένο από το στυλ των αμερικανικών κολεγίων, το μεγαλύτερο μέρος των συλλογών της F&M είναι «Made in Italy». Η F&M παρουσιάζει κάθε χρόνο συλλογές που περιλαμβάνουν t-shirts, μπλουζάκια πόλο, βερμούδες, φούτερ, μάλλινα πουλόβερ κ.α.

Η F&M δίνει πάντα δυναμικό παρών σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετέχοντας ενεργά σε σχετικά projects παγκοσμίως. Αυτή τη χρονιά η Franklin & Marshall στην Ελλάδα στήριξε τους σκοπούς της W.I.N. Hellas, συμμετέχοντας στο ετήσιο τουρνουά Beach Volley που διοργανώνει, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου στο φαινόμενο της κακοποίησης των γυναικών.

Τα προϊόντα Franklin & Marshall διανέμονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον Όμιλο FFGroup.

Project Manager: Σαμάνθα Αποστολοπούλου

Χορηγοί : Swarovski, Oriflame, MotherCare

Υποστηρικτές : Franklin & Marshall, Varkiza Resort

Χορηγοί Επικοινωνίας : Queen.gr & Gossip-tv.gr

Φωτογραφικό υλικό από : www.papadakispress.gr

Hash tags: #WinHellas #WePlayForWin #efisfyrivbacademy #swarovskiGr #GetFitInStyle #Oriflame #MotherCareGr #franklinandmarshallofficial #franklinandmarshallgreece #varkizaresort #moanabeachhouse #CelebBeachVolley #QueenGr #Queen #Majenco

W.I.N. HELLAS, Υγείας 33, Βούλα 16 673

Τηλ: 210-8996636, E-mail: info@winhellas.gr, Website: www.winhellas.gr