One for all and all for W.I.N. HELLAS !!!

One for all and all for W.I.N. HELLAS !!!

W.I.N. Hellas Celeb Beach Volley

Για να μπορέσουμε να τρέξουμε προγράμματα για την ενδυνάμωση των γυναικών και για να μπορέσουμε να στηρίξουμε το όραμα μιας ζωής χωρίς φόβο και βία, χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων όχι μόνο των χορηγών αλλά και κάθε ανθρώπου ώστε από στόμα σε στόμα να φτάσει το μήνυμα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα αν ξέρουμε τον τρόπο η φωνή σας και η παρουσία σας και η παρουσία των δικών σας είναι η αληθινή ενδυνάμωση που θα γύρη την πλάστιγγα της δικαιοσύνης προς το μέρος των πονεμένων και φοβισμένων ανθρώπων. Ας γίνει ο ψίθυρος φωνή που θα βάλει τέρμα στην συνωμοσία της σιωπής. Η ταινία Sleeping with the enemy ας γίνει παράδειγμα αποφυγής για όλες τις γυναίκες του κόσμου, για τις μητέρες μας, τις αδερφές μας, τις φίλες μας, που έχουν πάντα μια αστεία δικαιολογία για τις μελανιές και τα χτυπήματα που επιμελώς κρύβουν στο σώμα τους. Ας μην στρέφουμε συνεχώς το βλέμμα μας προς άλλη κατεύθυνση, ας αναγνωρίσουμε επιτέλους τι κρύβεται πίσω από το τρομαγμένο τους βλέμμα και το συνωμοτικό "σσσ μην μιλάς θα μας ακούσουν΄".

Αφιερωμένο σε όλες αυτές που μας χάρισαν την ζωή και δεν μπόρεσαν οι ίδιες να ζήσουν ούτε μια μέρα χωρίς φόβο και πόνο, τους το χρωστάμε.

Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που με ακούτε, με διαβάζεται και προ παντός εσάς που με την συνεισφορά σας συμβάλετε στο έργο της W.I.N. HELLAS.

#OneForAllAndAllForWinHellas

Ευχαριστώ τον ΟΠΑΠ, την Teleunicom, την Evian, την SuperFoods, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, το The Margi, για την ευγενική τους χορηγία και που πιστεύουν στο έργο μας.

Ευχαριστώ επίσης όλους εσάς που συμμετείχατε για να γίνει με τεράστια επιτυχία ο Celeb Beach Volley αγώνας για την W.I.N. Hellas.

Πιο κάτω θα βρείτε και το επίσημο δελτίο τύπου καθώς και το βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ :

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BEACH VOLLEY Sugar & SpikeΤΗΣ W.I.N. HELLAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 17.00 στην παραλία του Akanthus ο φιλανθρωπικός αγώνας Beach volley Sugar& Spike, που διοργάνωσε η Project Manager Σαμάνθα Αποστολοπούλου για την W.I.N. Hellas, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Δέσποινα Καμπούρη, ενώ guest Dj ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Το αγωνιστικό κομμάτι ανέλαβαν οι South Beach Volley Project (Σοφοκλής Σοφοκλέους, Ηλίας Κλώνος, Άλκης Αυγουστής).

Πολλοί φίλοι της W.I.N. Hellas ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο beach volleyκαι προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα. Ανάμεσα σ’ αυτούς οι:

Γιώργος Αφρουδάκης, Παναγιώτης Βασιλάκος, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Έλενα Βρεττού, Στέλλα Γιαμπουρά, Πηγή Δεβετζή, Κατερίνα Ευαγγελινού, Δήμητρα Ζάφειρα, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Κώστας Κοκκινάκης, Χριστίνα Κολέτσα, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Μαρτάκης, Ιωάννης Μελισσανίδης, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μάντα Παπαδάκου (Πρόεδρος W.I.N. Hellas), Σήλια Παπαδάκου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Μλάντεν Πέτριτς, Εύη Σκαρώνη, Κώστας Σόμμερ, Πωλίνα Τριγωνίδου, Κωνσταντίνος Τσεπάνης, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Μάσα Φασούλα, Στέλιος Χανταμπάκης,Ελένη Χατζίδου, Βλάσσης Χολέβας, Σάκης Ψάρρας και πολλοί άλλοι που αγωνίστηκαν με φανέλες Unity.

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas κα Μάντα Παπαδάκου μαζί με την Αντιπρόεδρο κα Χριστίνα Λουκά απάντησαν με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το μείζον θέμα της βίας κατά των γυναικών. Η κα Παπαδάκου δήλωσε:

«Ευχαριστώ όλους τους Χορηγούς, Υποστηρικτές, φίλους και εθελοντές της W.I.N Hellas που σπεύδουν κάθε φορά να στηρίξουν τις εκδηλώσεις μας. Μέσω των αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και κάθε πολιτιστικής έκφανσης προσπαθούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της ισότητας των φύλων και της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Σήμερα, συστρατευτήκαμε γυναίκες και άνδρες με κοινό στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης».

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο ΟΠΑΠ,που έδωσε τη δυνατότητα μέσω κλήρωσης να συμμετάσχουν στον αγώνα δύο από τους θεατές. Οι τυχερές ήταν οι Ραφαέλα Βαΐτση και Αγγελική Ζέρβα. Επιπλέον, πολλοί celebrities διασκέδασαν παίρνοντας μέρος στα ευφάνταστα παιχνίδια άμμου του Οργανισμού. Επίσης, η ΤeleUnicom που χάρισε σ’ έναν τυχερό ένα Sony Xperia Smartphone, η Evian που μοίρασε στους διαγωνιζόμενους νερά και spray προσώπου, η Superfoods που προσέφερε Ιπποφαές Woman, o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και το The Margi.

Ευχαριστούμε την ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ για την δωρεά και την παραχώρηση του γηπέδου.

Χορηγοί Επικοινωνίας: QUEEN.GR, MAD, DPG Digital Media

Φωτογραφίες της εκδήλωσης διατίθενται από papadakis press photos