Ο Φιλανθρωπικός Celeb αγώνας μπάσκετ της W.I.N. Hellas θα γίνει αυτή την Κυριακή !!!

Ο Φιλανθρωπικός Celeb αγώνας μπάσκετ της W.I.N. Hellas θα γίνει αυτή την Κυριακή !!!

Την ερχόμενη Κυριακή διοργανώνω για την W.I.N. Hellas στην Eurohoops στις 13:30 έναν Celeb Basketball αγώνα φιλανθρωπικό.

Αγαπημένοι αθλητές, ινδάλματα τόσο του μπάσκετ όσο και του ποδοσφαίρου, τραγουδιστές και διάφοροι άλλοι αγαπημένοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και παίζουν αφιλοκερδώς για τον σκοπό της W.I.N. Hellas.

Η W.I.N. Hellas προσφέρει πολύπλευρη ψυχο-κοινωνική στήριξη σε όλες τις γυναίκες, ημεδαπές και αλλοδαπές, που βιώνουν οποιαδήποτε μορφή βίας στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον, μέσω του δικτύου των επιστημονικών της συνεργατών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.winhellas.gr, στη σελίδα της W.I.N. Hellas στο https://www.facebook.com/winhellas/ και στο www.instagram.com/winhellas .

Ο σκοπός του αγώνα αυτού και ό,τι άλλο οργανώνουμε είναι με την βοήθεια των Celebs να συγκεντρώνουμε χρήματα από τους εκάστοτε χορηγούς μας για να μπορούμε να τρέχουμε προγράμματα και να στηρίζουμε όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Μέχρι σήμερα έχουμε βοηθήσει πάνω από 8000 γυναίκες και αυτό δεν θα γινόταν χώρις την συμμετοχή όλων.

Γι' αυτόν το λόγο πρέπει να ευχαριστήσω θερμά από καρδιάς όλους που συμμετέχουν στην επιτυχία αυτή, αρχικά με τους συμμετέχοντες :

Βούκσεβιτς Ντούσαν, Βουρλιώτης Νίκος, Γαλακτερός Νάσος, Ηλίας Γκότσης, Γκρέκας Κώστας, Δημήτρης Γοβδελάς, Στέλλα Δημητρίου, Ευαγγελινού Κατερίνα, Ζάρα Ματίνα, Θάνου Νάταλι, Καραγκούνης Γιώργος, Κοκκινάκης Κώστας, Κολλιδά Βάσω, Κολιδά Ειρήνη, Κουσαθανάς Μάκης, Μανίκας Γιώργος, Μενιδιάτης Χρήστος, Μπάνκι Λούκα, Ναθαναήλ Αννίτα, Νεσχάν Μουλαζίμ, Νικοπολίδης Αντώνης, Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδόγαμβρος Γιώργος, Παπαδόπουλος Δημήτρης , Παπαδοπούλου Ειρήνη, Παπαλουκάς Θοδωρής, Παπανικολάου Δημήτρης, Παπασπυρατος Γερασιμος, Πασχάλη Σόφη, Ραζνάτοβιτς Μίσκο, Ρετζιάς Ευθύμης, Σεϊταρίδης Γιούρκας, Σωτηρίου Χρήστος, Σκαρώνη Εύη, Σπαλιάρας Γιάννης, Στασινού - Νικοπολίδη Βάσω, Τζιμπρίλ Σισέ, Τζόρτζεβιτς Πέντραγκ, Τσαρτσαρής Κώστας, Τσιορλίδα Ευαγγελία, Φασούλα Μάσα, Φραγκολιάς Κώστας, Χαλκιά Φανή, Χανταμπάκης Στέλιος, Χολιδης Χρήστος, Χολέβας Βλάσσης, Χρουσαλά Μαριέττα

Προπονητές Παναγιώτης Γιαννάκης & Λούκα Μπάνκι ( Προπονητής της ΑΕΚ ), Αναμετάδοση Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Και με τους δύο μεγάλους Χορηγούς μας

Τον Μάκη Κουσαθανά με το Pere Ubu & τον OPAP που είναι στο πλευρό μας για 2η συνεχή φορά.

Τους χορηγούς που μας στηρίζουν ανώνυμα αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς :

Τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, Sencor , Ayra, Papadogamvros, Ασφάλειαι Μινέττα, Bca College, Mykonos Invest, Γιώτης.

Τους Υποστηρικτές μας :

Eurohoops , Gsa

Και τους χορηγούς επικοινωνίας :

Queen.gr , Mad , Sdna , Papadakis Press, Maria Markezi.

Πιο κάτω θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή της W.I.N. Hellas αλλά και των χορηγών μας :

W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

PERE UBU

«We fit so well together» το motto τους, αφού το Pere Restaurant - Bar και το Ubu Pure Food αλληλοσυμπληρώνονται σε πλήρη αρμονία και συνθέτουν μια 360⁰ experience για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στο πιο κεντρικό δρόμο της πιο funky γειτονιάς των Νοτίων Προαστίων κατάφερε να γίνει το απόλυτο all day destination spot.

Ένας χώρος µε µοναδικό design και φιλοξενία ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που έγινε talk of the town της Αθήνας για την easy going φιλοσοφία του, το upscale µενού του, τα εξαιρετικά cocktails του και τα φηµισµένα parties του.

feel the pereubu 360⁰ experience

www.pereubu.gr

The website facebook pages : http://www.pereubu.gr/pere.html\

https://www.facebook.com/PERE.BAR.ROTISSERIE/

https://www.facebook.com/UBUpurefood/

Its Instagram pages :

www.instagram.com/pere_restaurant_bar

www.instagram.com/ubupurefood

ΟΠΑΠ

«Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 αποτελώντας την εθνική λοταρία της χώρας και εισήχθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2001, κατέχοντας την αποκλειστική άδεια εκμετάλλευσης όλων των αριθμολαχείων (7 παιχνίδια), του αθλητικού στοιχηματισμού (4 παιχνίδια) και των ιπποδρομιών. Λειτουργεί, επίσης, αποκλειστικά τα Λαχεία και Σκρατς (Ξυστό) στην Ελλάδα μέσω μιας κοινοπραξίας (με ποσοστό 67%).»

Fb: ΟΠΑΠ Instagram: www.instagram.com/instaopap

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ MINETTA

Η Μινέττα Ασφαλιστική διαχρονικά υποστηρίζει ό,τι αξίζει για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.

Fb: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

https://www.facebook.com/asfaleiai.minetta

Coca-Cola Tρια Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από το 2017 μας παρακινεί να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας στα πλαίσια της νέας του καμπάνιας «Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου».

Fb: https://www.facebook.com/avrawater.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/avrawater/

BCA

Το BCA, το οποίο ιδρύθηκε το 1971, είναι το παλαιότερο κολλέγιο στην Ελλάδα το οποίο κάλυψε το εκπαιδευτικό κενό που υπήρχε εκείνα τα χρόνια σε αναπτυσσόμενους τομείς με μεγάλη ζήτηση όπως ναυτιλιακά, οικονομία και διοίκηση, τουριστικές σπουδές και μηχανογράφηση. Ταυτόχρονα, το BCAήταν το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα με παραρτήματα σε Ελβετία και Ιταλία και ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός που εισήγαγε σπουδές άρρηκτα συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας με καθηγητές – επαγγελματίες του χώρου.

Facebook: https://www.facebook.com/bca.business.college/

@bcacollege

Instagram: https://www.instagram.com/bcacollege/?hl=el

@bcacollege

ΓΙΩΤΗΣ

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία, απόλυτα ταυτισμένη με την ιστορία και την εξέλιξη της ελληνικής διατροφής. Εδώ και 89 χρόνια καινοτομεί αδιάλειπτα δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους, την ευκολία στη χρήση και το σίγουρο αποτέλεσμα. Οι κυριότερες κατηγορίες προϊόντων της είναι: βρεφικές τροφές, άλευρα, υλικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, σοκολατοειδή, προϊόντα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, προϊόντα υγιεινής διατροφής κτλ. Όλα αυτά τα χρόνια, η ποιότητα, η ασφάλεια, η καινοτομία, και η πρωτοπορία της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ την καθιστά ηγέτιδα στον κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων στην Ελλάδα, ενώ διακρίνεται και για την επιτυχημένη εξαγωγική της δραστηριότητα στις 5 ηπείρους. Παράλληλα η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ είναι γνωστή για το κοινωνικό της έργο με κεντρικό πυλώνα τη στήριξη παιδιών, μητέρων και οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

https://www.facebook.com/jotis.gr/ - @jotis.gr

https://www.instagram.com/jotis/

Mykonos Invest S.A.

DEVELOPING PROJECTS…WITH A VISION!

Mykonos Invest S.A. is a real-estate development and construction company operating in Mykonos, Greece. Our mission is to develop for our clients top-quality properties in prime locations, following only the highest of standards in design and functionality. We undertake demanding vacation projects and offer them to you fully equipped and ready to live in from the very first day. For more information on Mykonos Invest or any of our projects under development feel free to contact us. (www.mykonoshouses.com - +302130313910)

website: www.mykonoshouses.com

hashtags: #MykonosHouses #mykonoshouses.com )

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ιδρύθηκε το 1984, με στόχο να γίνει «καταλύτης» των εξελίξεων στο χώρο της υγείας, στη χώρα μας.

Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί, σήμερα, το δυναμικότερο οργανισμό υγείας και πλέον αξιόπιστο πάροχο διαγνωστικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών στη Ν.Α. Ευρώπη, εφάμιλλος αυτών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Fb: @IatrikoKentroAthinwn

Instagram : www.instagram.com/Iatriko.gr

ΠΑΠΑΔΟΓΑΜΒΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γνήσιος πρεσβευτής και οπαδός της ιταλικής μόδας ,σπούδασε στην Αθήνα και το Μιλάνο. Επιστρέφοντας άνοιξε το δικό του ατελιέ στην Κηφισιά και από τότε βάλθηκε με πείσμα να ντύνει τους άνδρες.

Facebook: Papadogamvros

Instagram: www.instagram.com/Papdogamvros

SENCOR

Η SENCOR είναι εταιρία ηλεκτρικών και ηεκτρονικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε στην Ιαπωνία στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η SENCOR εξαγοράστηκε από τον Τσέχικο Όμιλο FAST και η γκάμα των προϊόντων επεκτάθηκε σημαντικά. Η SENCOR είναι ένα brand που συνδέει την ιαπωνική παράδοση στην τεχνολογία αιχμής με τις σύγχρονες τάσεις ενός άνετου τρόπου ζωής. Η γκάμα προϊόντων της SENCOR περιλαμβάνει είδη σπιτιού και μικροσυσκευές, προϊόντα εικόνας και ήχου, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, είδη ταξιδιού και camping, καθώς και προϊόντα ψύξης και θέρμανσης. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του brand SENCOR στην Ελλάδα είναι η Globalsat. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στο www.globalsat.g καθώς και στο www.sencor.com.gr

https://www.facebook.com/sencor.gr/?epa=SEARCH_BOX