Girls just want to have fun !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Girls just want to have fun !!!

Από φαγητό μέχρι πυροτεχνήματα είχαμε .. 

Την Τετάρτη που μας πέρασε η ημέρα μου ήταν από το απόγευμα φούλ κοριτσοπαρέα μιας και ξεκινήσαμε να πάμε για την Καλλιπάτειρα στην Μεγάλη Βρετανία για το φιλανθρωπικό αφιέρωμα στον τεράστιο Oscar De La Renta σε ένα κάλεσμα 12 κοριτσιών που μας έκανε η φιλενάδα μας η Έλλη Μάντης και μετά συνεχίσαμε σε 2 διαφορετικές κοριτσό παρέες στο Κολωνάκι για φαγητό στο Li Li Shu.

Αρχικά είχαμε φαγητό και ποτά και μετά είχαμε χορό κ πειράγματα μιας και θυμηθήκαμε τα παλιά και τραβάγαμε διάφορα αστεία βιντεάκια με την Δέσποινα και την Ελεονώρα, που μπορείτε να δείτε στο www.instagram.com/majenco , παίξαμε με πυροτεχνήματα και γελάσαμε πολύ.

Η Κατερίνα και η Στέλλα ήρθαν αμέσως μετά την επίδειξη του Oscar De La Renta όπου και ήταν και οι δύο στο show φαντασμαγορικές. Στην παρέα μας προστέθηκαν και η φιλενάδα μου η Claudia, η Τίνα η διευθύντρια του Queen η Ιλιάδα ( δεν ξεχνώ ότι έχεις να με πας κάπου που μου έχεις υποσχεθεί .. ), αλλά και πολλές άλλες φιλενάδες μας που καθόντουσαν σε διαφορετικά τραπέζια. Ένα από τα hot topic κουβέντας μας ήταν το inside spooky telling της Ελεονώρας από τις επόμενες 2 hashtag εκπομπές που από την μία δεν πιστεύει σε φαντάσματα κλπ αλλά στην έρευνα της ΆΚΟΥΣΕ κανονικά ήχους κλπ, ( ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΈΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ), αλλά και για την εκπομπή της με την Μοιρολατρία που μας είπε .. βασικά να καθίσετε να τα δείτε και θα καταλάβεται ..

Η μουσική ήταν 80'ς στους ρυθμούς του Θέμη Γεωργαντά και το κλίμα ήταν όλο πολύ ευχάριστο και ένιωθες κάπως σας Χριστουγεννιάτικο spirit.

Είναι γεγονός οι παλιές καλές μας Τεταρτιάτικες συναντήσεις είναι Back in the game και αυτή την φορά είναι ακόμα πιο ποιοτικές με διαφορετικούς Dj's κάθε φορά αλλά και με πολύ ευχάριστο και θετικό κλίμα από όλους.

Η καλή ενέργεια και η θετική αύρα είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη βραδιά κάτι που στο Li Li Shu το βρίσκεις πάντα.