Ένα Αστέρι γεννήθηκε !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ένα Αστέρι γεννήθηκε !!!

Έτσι απλά ..

Αναμφισβήτητα είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα και σας το κάνω πρόβλεψη όπως διάφορα που έχω πει στο "παρελθόν" και έχουν γίνει "μέλλον".

Μια φορά στα 10 χρόνια γίνεται ένα μεγάλο μπαμ και γίνεται ένας πανικός, κάπως έτσι έγινε και με τον Αντώνη Ρέμο που είναι μια κατηγορία από μόνος του. Και μετά "γεννιούνται" διάφορα "αστεράκια" που άλλα έχουν ταλέντο και άλλα το κυνηγάνε για να γίνουν. Η διαφορά με τον Θοδωρή είναι ότι εκτός του ότι έχει φωνάρα έχει και Άστρο και δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα. Είναι ταπεινός όσο δεν πάει, χαμηλών τόνων, και διπλός τοξότης..

Η χροιά της φωνής του είναι πολύ ιδιαίτερη και το πιστεύω 100% ότι ήρθε η ώρα για να δημιουργήσει την δική του εποχή, να φτιάξει την δική του ποιοτική ιστορία στο Ελληνικό πεντάγραμμο.

Συνήθως όταν ακούς σε video clips στο Youtube τα διάφορα τραγούδια άπαντων, δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι, είναι όλα κατά κάποιο τρόπο processed για να είναι η φωνή κρύσταλλο και όταν ακούς live απορείς με την διαφορά στην φωνή και ου το κάθε εξής.

Εδώ είναι όμως η διαφορά στον Θοδωρή και ένας από τους πολλούς λόγους που πρέπει να τον ακούσετε ζωντανά. Η φωνή του είναι απόλυτα ποιοτική και καθαρή. Πήγα την Παρασκευή στο Romeo και ενώ είχα γρίπη με καθήλωνε δεν μπορούσα να φύγω με τίποτα. Με το που έλεγα άντε άλλο ένα τραγούδι να ακούσω μπαμ ξημεροβράδιασα εκεί.

Εκτός από την Γιγουρτο~οικογένεια μου, είχα και άλλο λόγο να πηγαίνω στο Romeo, που μέχρι τώρα νομίζω πως όλοι έχετε εμπεδώσει την παθολογική λατρεία που έχω στον ΛεΠα, μέχρι που ανακάλυψα άλλον έναν σπουδαίο και διαφορετικό λόγο που προβλέπω να με ξαγρυπνά όλο τον χειμώνα αλλά και όλο το 2015 και αυτός είναι ο Θοδωρής η ταλεντάρα με την απίστευτη φωνάρα..( είδες έφτιαξα ρήμα και εγώ.. κάτσε να δεις με αυτά και με αυτά θα γράψουμε παρέα την επόμενη σου επιτυχία.. ), και όχι τίποτα ξέρεις δεν ψαρώνω με τίποτα αλλά ότι μου είπες πριν έρθω ότι θα μου αφιερώσεις τραγούδι που πιστεύεις ότι θα μου αρέσει και όχι μόνο το κέντραρες αλλά είναι και το αγαπημένο μου τραγούδι από τα χρόνια της αθωότητας που με ταξιδεύει πίσω στον έρωτα της ζωής μου και μιας και σου έχω πει για τους οιωνούς και τα Σημάδια που πιστεύω είναι Σημαδιακό το ότι ο Γιάννης Πάριος και ο Αντώνης Ρέμος μου το τραγουδάνε άπειρα χρόνια για πάρτη μου. Και αυτό επίσης το βλέπω σαν "Σημάδι" μιας και είσαι πλέον στα μάτια μου κάτι σαν 3rd generation συνεχιστής τους..

Χθες ο Θοδωρής έκλεισε τα 34 του όσο πιο χαμηλόφωνα μπορούσε όπως είναι και ο ίδιος στην καθημερινότητα του. Και είπα να του πω και από εδώ τα χρόνια πολλά και να του ευχηθώ και το τραγούδι του που βγαίνει την Πέμπτη να σας ταξιδέψει όλους όπως με ταξίδεψαν εμένα όλα όσα μου τραγούδησε !!!!